top news

Looks

Oscars How To: Lady Gaga's klassieke updo

dinsdag, 26 februari 2019 08:00
Photos: Getty Images

Tijdens de uitreiking van de Oscars in Hollywood veroverde icoon Lady Gaga niet alleen haar eerste Academy Award voor Best Original Song, maar trok ook de aandacht op de rode loper met haar prachtige haar. Celebrity hairstylist Frederic Aspiras creëerde de look met producten van Joico en ghd.

Inspiratie: een klassieke updo die zachtheid rond het gezicht creëert

1. Bereid het haar voor met Joico Defy Damage Protective Shampoo gevolgd door Joico Defy Damage Protective Masque. Laat dit 5 minuten inwerken en spoel het haar uit.
2. Maak het haar handdoekdroog.
3. Breng 2-3 pompjes van Joico Defy Damage Protective Shield aan in het haar en kam het door met een grove kam.
4. Breng 1-2 pompjes van Joico Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil aan op het nog vochtige haar voor superglans en zachtheid.
5. Verdeel het haar in kleine secties en gebruik de ghd Air Hair Dryer en de ghd Natural Bristle Radial Brush Size 2 om het haar uit het gezicht te drogen.
6. Krul het haar met de ghd Curve Soft Curl Iron van de middenlengtes tot de punten. Creëer een zachte losse krul.
7. Laat de krullen afkoelen.
8. Spray Joico Hair Shake haarlak vanaf de kruin en door de krullen, terwijl je de krullen losmaakt met de ghd Paddle Brush Large.
9. Maak twee staartjes (een grote en een kleine). De grotere paardenstaart op de kruin en de kleine staart achterop het hoofd.
10. Tegenkammen en in een golvende bun vormen.
11. Definieer de krullen met de ghd Curve Classic Wave Wand.
12. Creëer volume op de bovenkant van het hoofd.
13. Spray tot slot Joico JoiShape Shaping & Finishing Spray over het hele kapsel voor extra hold.

Related items

 • Maak blond haar onweerstaanbaar 26 februari 2019

  Blondtinten komen tot leven met het nieuwe Blonde Life systeem van JOICO. Een full-service blondering van salon tot thuis. Met Blonde Life kunnen blondines echt meer plezier hebben!

 • Reinigende mousse voor je haar 26 februari 2019

  Stel je de zachtste sulfaatvrije shampoo voor, de meest verzorgende conditioner én dan een revolutionair nieuw product dat die twee combineert tot één!

 • Estetica NL Color 2016 26 februari 2019

  Soms zie ik eenhoorns… en de laatste tijd zie ik ze overal. Je weet wel: op Instagram (natuurlijk), Facebook en Pinterest, maar ook bij het verlaten van kapsalons, op festivals, en zelfs in de rij bij de supermarkt, vrouwen die hun haar in opvallende kleurencombinaties dragen.

 • Healthy hair is happy hair 26 februari 2019

  Niets zo mooi al gezond haar. De vitaliteit, kleur en glans van het haar zorgen voor een niet te missen uitstraling. JOICO gelooft dat gezond haar, gelukkig haar is.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL