top news

Looks

Statementlooks by Balmain

vrijdag, 10 maart 2017 08:44

Balmain Paris Hair Couture presenteert de Spring-Summer 2017 Campaign, met in de hoofdrol Jon Kortajarena en Luz Pavon, gefotografeerd door Jean-Baptiste Mondino, onder leiding van Balmain Hair Creative Director, Nabil Harlow.

Nabil Harlow: “De campagne is geïnspireerd door de late jaren 70. Ik wilde een nieuwe statementlook creëren, die makkelijk gestyled kan worden met de Balmain Hair productrange. Jon Kortajarena en Luz Pavon zijn het perfecte koppel om de visie van Balmain Hair dit jaar te vertegenwoordigen. Ze zijn allebei sterk en sexy en communiceren met het publiek, en via hen wil ik Balmain Hair toegankelijk maken voor iedereen.”

Voor Jon’s look werd Texturizing Volume Spray samen met de Matt Paste gebruikt om een natuurlijke hold met maximaal volume te creëren, zodat het haar makkelijk gerestyled kan worden voor de volgende look. Voor de look van Luz werkte Nabil Harlow met het nieuwe Professional Ceramic Curling Iron om eindeloze krullen te maken, geïnspireerd door de jaren 70. Vervolgens bracht hij wat Styling Powder aan om heel veel volume bij de aanzet te creëren. Om meer definitie aan de krullen te geven, gebruikte hij de Curl Cream, en het Argan Moisturizing Elixir om het haar glanzend en in perfecte conditie te houden.

Tip 1
Heb je niet genoeg volume voor gigantische krullen? Maak je geen zorgen! Gebruik gewoon een Hair Dress Memory Hair. Krul de Hair Dress voordat je ’m in het haar aanbrengt. Let op! Gebruik dezelfde textuur als in het natuurlijke haar.

Tip 2
 
Als je haar in laagjes geknipt is, dan kun je het aan de achterkant opsteken zodat het korter lijkt.

 • Spring-Summer 2017 Campaign by Balmain Paris Hair Couture • Spring-Summer 2017 Campaign by Balmain Paris Hair Couture •  

Related items

 • Black & white beauty 10 maart 2017

  Balmain Paris Hair Couture presenteert de nieuwe Fall-Winter Campaign met in de hoofdrol het prachtige Braziliaanse model Aline Weber.

 • Limited Edition Gift Calendar 10 maart 2017

  Stap in de magische wereld van Balmain Paris Hair Couture met de Limited Edition Gift Calendar, waarin tien luxe cadeautjes verstopt zitten.

 • Second day look 10 maart 2017

  Het creëren van textuur was het voornaamste doel van Nabil Harlow, Creative Director van Balmain Paris Hair Couture, voor de Trend Collection Spring-Summer 2018.

 • Backstage report Balmain Show Homme FW18 10 maart 2017

  Zaterdag 20 januari om 17.00 uur, de nieuwste mannencollectie van Balmain Paris op de catwalk. De Balmain Paris Homme Fall-Winter 2018-2019 Collection verwijst naar beschermende pantsers - van middeleeuwse maliënkolders en hedendaagse militaire kaki tot futuristische leersoorten en nylons - die het gevecht aangingen omdat 'mode een revolutie is, geen evolutie'.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL