top news

Looks

Statementlooks by Balmain

vrijdag, 10 maart 2017 08:44

Balmain Paris Hair Couture presenteert de Spring-Summer 2017 Campaign, met in de hoofdrol Jon Kortajarena en Luz Pavon, gefotografeerd door Jean-Baptiste Mondino, onder leiding van Balmain Hair Creative Director, Nabil Harlow.

Nabil Harlow: “De campagne is geïnspireerd door de late jaren 70. Ik wilde een nieuwe statementlook creëren, die makkelijk gestyled kan worden met de Balmain Hair productrange. Jon Kortajarena en Luz Pavon zijn het perfecte koppel om de visie van Balmain Hair dit jaar te vertegenwoordigen. Ze zijn allebei sterk en sexy en communiceren met het publiek, en via hen wil ik Balmain Hair toegankelijk maken voor iedereen.”

Voor Jon’s look werd Texturizing Volume Spray samen met de Matt Paste gebruikt om een natuurlijke hold met maximaal volume te creëren, zodat het haar makkelijk gerestyled kan worden voor de volgende look. Voor de look van Luz werkte Nabil Harlow met het nieuwe Professional Ceramic Curling Iron om eindeloze krullen te maken, geïnspireerd door de jaren 70. Vervolgens bracht hij wat Styling Powder aan om heel veel volume bij de aanzet te creëren. Om meer definitie aan de krullen te geven, gebruikte hij de Curl Cream, en het Argan Moisturizing Elixir om het haar glanzend en in perfecte conditie te houden.

Tip 1
Heb je niet genoeg volume voor gigantische krullen? Maak je geen zorgen! Gebruik gewoon een Hair Dress Memory Hair. Krul de Hair Dress voordat je ’m in het haar aanbrengt. Let op! Gebruik dezelfde textuur als in het natuurlijke haar.

Tip 2
 
Als je haar in laagjes geknipt is, dan kun je het aan de achterkant opsteken zodat het korter lijkt.

  • Spring-Summer 2017 Campaign by Balmain Paris Hair Couture



  • Spring-Summer 2017 Campaign by Balmain Paris Hair Couture



  •  

Related items

  • Colour-blocking straighteners 10 maart 2017

    De Limited Edition Spring-Summer 2021 Cordless Straightener van Balmain Hair Couture is geïnspireerd op de colour-blocking trend van de jaren 90.

  • Geniet langer van je kleur 10 maart 2017

    De care range van Balmain Hair is uitgebreid met een speciale lijn voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar: Couleurs Couture Colour Care. Deze lijn bestaat uit een hydraterende shampoo en conditioner.

  • Intens herstel 10 maart 2017

    Met de Revitalizing lijn van Balmain Hair Couture geef je het haar een ultieme boost. De Revitalizing lijn bestaat uit verzorgende producten, die droog, beschadigd en overbehandeld haar intens herstellen. De shampoo reinigt het haar zacht, terwijl de conditioner en het masker het haar van binnenuit optimaal voeden.

  • Support your salon 10 maart 2017

    Goed nieuws! Steeds meer merken gaan salons ondersteunen in de verkoop van haarproducten. Ook Balmain Paris Hair Couture gelooft dat het in onzekere en moeilijke tijden als deze van het grootste belang is om de partners van het merk te ondersteunen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL