Print this page
Looks

Romantische updo met een twist

zondag, 24 januari 2016 11:55

Nina Dobrev, bekend van The Vampire Diaries, zag er oogverblindend uit tijdens de Golden Globes 2016 afterparty in haar romantische roze jurk met bijpassende updo gecreëerd door Riawna Capri.

Riawna Capri en Nina Dobrev wilden beiden een moeiteloos, niet al te perfect opsteekkapsel met veel twists, knopen en vlechten. De romantische updo met een twist werd gecreëerd met behulp van UNITE producten.

Stap 1
Begin met droog haar en spray Unite Glossing Spray over het hele haar om het haar tegen de warmte van de krultang te beschermen. Krul het haar met een krultang. Ga met je vingers door de krullen om ze los te maken. Voeg wat textuur toe met Texturiza Spray.

Stap 2
Creëer pompadourachtige hoogte in de middelste sectie van het haar en zet dit vast met twee speldjes om de hoogte in het haar te behouden.

Stap 3
Maak vervolgens een Franse vlecht binnenstebuiten aan beide kanten van het hoofd; van de slaap naar beneden.

Stap 4
Bind een elastiekje aan de onderkant van de vlecht en wikkel het onder de rest van het haar, zodat het net een slakkenhuis lijkt. Speld het daarna op z'n plek vast. Bestrooi de vlecht met Expanda Dust en trek ‘m voorzichtig uit elkaar.

Stap 5
Pak plukjes van het resterende middengedeelte van het haar, draai het, knoop het, en speld het op zijn plaats. Het idee is om volume in het haar te creëren, maar met een grillige uitstraling. Laat sommige uiteinden van het haar er dus expres uitsteken.

Stap 6
Verwijder tot slot de speldjes en sluit het bovenste deel van het haar aan bij de onderste sectie, zodat de updo een mooi geheel vormt. De secties moeten allemaal samensmelten. Zorg dat het haar op z’n plek blijft met Unite Session Max Spray en gebruik daarna Glossing Spray om het haar te verzachten en glans toe te voegen voor het perfecte elegante opsteekkapsel. 

  • Nina Dobrev's Golden Globes hairstyle



  • Nina Dobrev's Golden Globes hairstyle



  • Nina Dobrev's Golden Globes hairstyle



  • Nina Dobrev's Golden Globes hairstyle



  •  

Related items