Print this page
Events/Nieuws

Blend Festival

zaterdag, 06 december 2014 09:11

Met trots presenteert Keune Blend de nieuwe campagne 'Blend Festival'. De campagne biedt inspiratie en educatie met tien nieuwe looks.

Alle looks zijn gemaakt met een mix van stylingproducten. Dit past binnen de Blend filosofie; mengbare stylingproducten van hoge kwaliteit, die het de kapper mogelijk maken om voor elke individuele klant een gepaste stylingmix en styling te creƫren.

De Blend Festival campagne past perfect bij de doelgroep van Blend, die kan worden omschreven als open minded, authentiek, creatief en vrij. Om in contact te komen met deze doelgroep, bezocht Blend in september van dit jaar het Lief Festival.

Op dit festival heeft Blend veel jonge, inspirerende mensen gescout en uitgenodigd om mee te werken aan de Blend campagne. Deze aanpak resulteerde in tien nieuwe inspirerende visuals van echte mensen, gevangen in echte momenten.

Keune presenteert alle looks met nieuwe educatie door middel van Blend recepten en how to video's. Keune biedt ook nieuwe POS-materialen, zoals het Keune Blend Inspiration Magazine, om zowel de kapper als de consument te inspireren.

  • Keune Blend Festival



  • Blend loves individuality



  • Soho Chique



  • Blend Styling



  •  

Media

Related items