Print this page
Events/Nieuws

Wella-Unicef Making Waves

dinsdag, 26 augustus 2014 09:08

Het Making Waves programma van Wella en Unicef gaat z'n 3e jaar in. Wella kappers vertrekken wederom naar Brazilië en Roemenië om les te geven en hun vaardigheden door te geven aan minderbedeelde jongeren.

Rose Kelder-Raaijmakers, werkzaam bij Sjenkels in Leiden, is geselecteerd om één van de negen mentors te worden voor het Wella-Unicef Making Waves programma dit jaar in Brazilië. Wella werkt samen met Unicef om jongeren in opkomende markten een betere toekomst te bieden.

In aanwezigheid van Jan Francissen, Managing Director P&G Salon Professional Nederland en Carine Munting van Unicef Nederland, kreeg Rose Kelder-Raaijmakers de symbolische rode schaar overhandigd door de Nederlandse afgevaardigde van vorig jaar, Bernadette Eshuis.

De mentors die dit innovatieve programma van Wella en Unicef begeleiden zijn kappers van over de hele wereld. Zij reizen af naar de trainingscentra in Brazilië en Roemenië om hun kennis van het kappersvak en professionele vaardigheden te delen met jongeren, met als doel hen te helpen bij het opbouwen van een kapperscarrière.

Rose Kelder-Raaijmakers zal begin oktober 2014 naar Brazilië afreizen om gedurende twee intensieve weken jongeren te trainen en te inspireren. Ze zal jongeren begeleiden in een nieuw geopend trainingscentrum in Rocinha (Rio de Janeiro).

Rose: "Ik vind het doorgeven van mijn kennis het mooiste wat er is. Dat ik dit nu op deze manier mag doen, voelt heel bijzonder. Ik ben blij dat ik mag bijdragen aan een betere toekomst van een aantal van deze kansarme jongeren."

Je kunt de opmerkelijke reis van Rose en de andere mentors volgen via: www.facebook.com/wellainternational.

  • Rose Kelder-Raaijmakers kreeg de schaar van de Nederlandse afgevaardigde van vorig jaar, Bernadette Eshuis  • Rose Kelder-Raaijmakers, Jan Francissen (Managing Director P&G Salon Professional Nederland) en Bernadette Eshuis  •  

Related items