top news

Events/Nieuws

Francis Schroembges bundelt krachten met Wella Professionals

maandag, 04 januari 2021 09:11

Kleurexpert Francis Schroembges gaat Wella Professionals in 2021 vertegenwoordigen als Wella Professionals Ambassador BNL.

Francis Schroembges staat bekend om haar passie, creativiteit en beheersing van uitgebreide kleurtechnieken. Ze heeft verschillende awards gewonnen en mocht haar inspirerende shows tonen op grote podiums in binnen- en buitenland. In Nederland werkt ze vanuit haar prachtige salon in Horst.

Adrian Carniol, General Manager Wella Benelux: "De prestaties van Francis Schroembges zijn ronduit uitzonderlijk. We zijn er trots op een talent van haar kaliber toe te voegen aan de #WellaFamily."

Related items

 • Winnaars National TrendVision Award bekend 04 januari 2021

  Zondag 17 januari zijn via een live-uitzending de winnaars bekendgemaakt van de National TrendVision Award 2020.

 • TrendVision Award goes digital 04 januari 2021

  Wella Professionals nodigt je uit om deel te nemen aan de Nationale TrendVision Award (NTVA). De TrendVision Award voor Nederland en België zal dit jaar geheel digitaal plaatsvinden.

 • Treasure in the Dark by Francis Schroembges 04 januari 2021

  In donkere dagen is er behoefte aan zachte materialen en fijne aanrakingen. De collectie Treasure in the Dark van Francis Schroembges combineert jaren 80 invloeden met een vleugje pastel, grove texturen en uitbundige kleuren. De botsing van kleuren definieert de tegenstellingen in sferen en gevoelens.

 • Wella Professionals maakt de winnaars bekend van de International TrendVision Award 2020 04 januari 2021

  Wella Professionals heeft de winnaars van de 17e editie van de International TrendVision Award ITVA bekendgemaakt. Met meer dan 9000 inzendingen brengt deze wereldwijde wedstrijd het talent en het vakmanschap van kappers uit 39 landen wereldwijd en in alle belangrijke branchecategorieën samen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL