top news

Events/Nieuws

Kao Salon Virtual Experience

dinsdag, 22 september 2020 07:11

Het had zo mooi kunnen zijn... Dit jaar zou de geheel nieuwe Kao Salon Global Experience worden gehouden in Amsterdam!

Elk jaar komen stylisten en toegewijde salonpartners van de Kao Salon Division samen in een wereldstad, om de merken Goldwell, KMS, Oribe en Varis te vieren. Dit jaarlijkse live-event is nu noodgedwongen omgetoverd tot de Kao Salon Virtual Experience. Hiermee creëert Kao de mogelijkheid voor nog meer stylisten uit de hele wereld om het event mee te maken: ze kunnen het event virtueel bezoeken en zich zo aansluiten bij Kao Salon Division.

Het event is op 18-19 oktober 2020 te volgen via www.kaosalondivision.com/virtualexperience.

Twee van de vele hoogtepunten van het virtuele event zijn de lancering van de Goldwell Couture Collection 2021 en de wereldpremière van de nieuwe Elumenation Collection van Goldwell's Global Ambassador Angelo Seminara. Verder zijn er creatieve artists sessions van Angelo Seminara, M&P, Mario Krankl, Shane Bennett, J7, Hair & Bone, Icono en Oribe. Daarnaast zijn er verschillende Business Panels met spannende onderwerpen als 'Salon of the Future', 'Color, Care & Styling Chemistry' en 'Sustainable Salons'. Verder bevat het evenement speciale merkervaringen van de merken Goldwell, Kerasilk, KMS, Oribe en Varis.

Related items

 • Herfstkleur 2020: Cool Chic 22 september 2020

  Vanaf de herfst zullen salonklanten in de ban zijn van de schitterende kleuren met onverwachte helderheid die hen te wachten staan in alle Goldwell-salons. Reflecties van briljant licht in een vol spectrum van levendige kleuren.

 • Nieuw virtueel evenement: Kao Salon Global Experience 22 september 2020

  Kao Salon Division introduceert een nieuw virtueel evenement voor professionals in de kappersbranche: Kao Salon Global Experience 2020.

 • Video alert! Digital Teal 22 september 2020

  Goldwell presenteert haar eerste Color of the Year: Digital Teal. “Digital Teal is opwindend, omdat het een frisse, moderne twist geeft aan klassiek blauw en een belangrijke tint is in ons haarkleurtrendpalet van 2020", aldus John Moroney, Global Creative Director Goldwell.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 22 september 2020

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL