top news

Events/Nieuws

Kao Salon Virtual Experience

dinsdag, 22 september 2020 07:11

Het had zo mooi kunnen zijn... Dit jaar zou de geheel nieuwe Kao Salon Global Experience worden gehouden in Amsterdam!

Elk jaar komen stylisten en toegewijde salonpartners van de Kao Salon Division samen in een wereldstad, om de merken Goldwell, KMS, Oribe en Varis te vieren. Dit jaarlijkse live-event is nu noodgedwongen omgetoverd tot de Kao Salon Virtual Experience. Hiermee creëert Kao de mogelijkheid voor nog meer stylisten uit de hele wereld om het event mee te maken: ze kunnen het event virtueel bezoeken en zich zo aansluiten bij Kao Salon Division.

Het event is op 18-19 oktober 2020 te volgen via www.kaosalondivision.com/virtualexperience.

Twee van de vele hoogtepunten van het virtuele event zijn de lancering van de Goldwell Couture Collection 2021 en de wereldpremière van de nieuwe Elumenation Collection van Goldwell's Global Ambassador Angelo Seminara. Verder zijn er creatieve artists sessions van Angelo Seminara, M&P, Mario Krankl, Shane Bennett, J7, Hair & Bone, Icono en Oribe. Daarnaast zijn er verschillende Business Panels met spannende onderwerpen als 'Salon of the Future', 'Color, Care & Styling Chemistry' en 'Sustainable Salons'. Verder bevat het evenement speciale merkervaringen van de merken Goldwell, Kerasilk, KMS, Oribe en Varis.

Related items

 • All eyes on Lilac Aura by Goldwell 22 september 2020

  Goldwell kondigt zijn Color of the Year 2021 aan: Lilac Aura. De kleurtrend is geïnspireerd door de charmante retrokleuren van de jaren 70.

 • Video alert! Glance by Angelo Seminara 22 september 2020

  Behind the scenes bij Angelo Seminara, Goldwell Global Ambassador, tijdens de creatie van zijn nieuwe collectie Glance. Onberispelijke, grensverleggende, schitterende kleuren met looks voor verschillende haartypes en texturen.
   

 • Glance by Angelo Seminara 22 september 2020

  Glance is de eerste collectie van Angelo Seminara als Global Ambassador voor Goldwell. De collectie straalt een oneindige vitaliteit en grenzeloze creatieve passie uit.

 • Herfstkleur 2020: Cool Chic 22 september 2020

  Vanaf de herfst zullen salonklanten in de ban zijn van de schitterende kleuren met onverwachte helderheid die hen te wachten staan in alle Goldwell-salons. Reflecties van briljant licht in een vol spectrum van levendige kleuren.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL