Print this page
Events/Nieuws

Groen, groener, groenst

donderdag, 06 augustus 2020 10:33

De luxe salon van Cor en Remaiko in Schoonhoven kreeg een eco-renovatie en wil nu een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid.

De RHC LYF salon, voorheen Remaiko’s Haircompany, is in alle opzichten duurzaam geworden en wil andere ondernemers inspireren om zich ook aan te sluiten bij de LYF (Leave Your Footprint) community. Cor van Heek: “We wilden het anders gaan doen en raakten daarover in gesprek met onze leverancier L’Oréal. Uiteindelijk heeft dat geleid tot dit nieuwe concept. Ik zie L’Oréal als de Apple onder de haarproducten en het is ook de grootste firma. Ik vind dat heel fijn, want dat zorgt voor een groot bereik. Maar het bedrijf is bovendien al jarenlang bezig met duurzaam ondernemen en binnen tien jaar willen ze volledig klimaatneutraal gaan werken.”

In de salon wordt voornamelijk gewerkt met Kérastase, Biolage van Matrix en L’Oréal Professionnel. “Stuk voor stuk fijne, luxe producten, want dat is echt iets waar we voor staan: vriendelijk in álle opzichten. Geen geitenwollensokkenimago voor onze LYF salon! Andere salons die dit ook aanspreekt, kunnen zich aansluiten bij onze community. En dat betekent niet dat je je eigen imago kwijtraakt, integendeel. Ik vind het juist belangrijk dat iedereen zijn eigen visie heeft en ook in de keuze van producten ben je vrij. Wij hebben dit kunnen opstarten in samenwerking met L’Oréal, en daar zijn we ontzettend blij mee, maar LYF is ons eigen concept.”

Wil je klimaatvriendelijk, onderscheidend en geld besparend werken? Spreekt het LYF concept je aan? Kijk dan eens op www.remaikoshaircompany.nl voor meer informatie.

  • Cor en Remaiko voor hun LYF salon in Schoonhoven.



  • RHC LYF salon



  • RHC LYF salon



  • RHC LYF salon



  • RHC LYF salon



  •