Print this page
Events/Nieuws

Record-breaking #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival

vrijdag, 22 mei 2020 08:18

Op 5 mei heeft Henkel Beauty Care Professional met al haar merken geschiedenis geschreven met het recordbrekende 24-uurs #HairdressersUnited Digital Charity Hair Festival.

Een uniek evenement - dat de Henkel Beauty Care Professional merken verenigde - brach in samenwerking met de Fritz Henkel Stiftung enkele van 's werelds grootste hair professionals samen onder één digitaal dak, in een viering van solidariteit met de kappersbranche.

Aangedreven door social media was het 24-uurs livestream event een primeur in zijn soort. Maar liefst 41 top Hair Artists uit 19 verschillende landen presenteerden een verscheidenheid aan Look & Learns in negen verschillende talen. Gezamenlijk hebben ze een publiek van meer dan 8,3 miljoen volgers!

De livestream omvatte alles over haarkleuring, inclusief blondering en balayage technieken tot knippen, styling en barbering, evenals creatieve updo's en vlechttrends. Dankzij de zorgvuldige planning en de inzet van alle betrokkenen werd het evenement ook opgenomen als een GUINNESS WORLD RECORDS™ officiële poging voor het 'langste online haareducatie seminar gestreamd via het internet' - het bereiken van een totaal van 27u en 34 minuten aan continue live-streamed content. 

www.hairdressers-united.com

Related items