top news

Events/Nieuws

All-Star Challenge 2020

maandag, 04 mei 2020 09:01

Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

De All-Star Challenge moedigt kappers uit de hele wereld aan om hun techniek en vaardigheid te laten zien door originele looks te creëren met American Crew producten die de trendsettende, maar toch tijdloze geest van het merk weerspiegelen. Tijdens de jaarlijks terugkerende wedstrijd wordt talent van wereldklasse op het gebied van men’s grooming in de spotlights gezet. Stylisten worden uitgedaagd om hun expertise op het gebied van creativiteit en techniek te combineren voor hun ultieme interpretatie van de American Crew man.

Luke Blom (23) zit nog maar anderhalf jaar in het kappersvak. Het was dan ook helemaal niet bij hem opgekomen om mee te doen aan de wedstrijd, totdat hij een klant de zaak zag binnenlopen en daar grote potentie in zag als model voor de American Crew All-Star Challenge. “Een echte American Crew man is voor mij een man met een zelfverzekerde uitstraling, een uitgesproken kaaklijn en een krachtige blik in zijn ogen. Dat had deze klant allemaal. Ik ben meteen naar hem toegelopen en heb gevraagd of hij na werktijd kon langskomen.” De juiste keuze bleek later, want de jury was unaniem bij het kiezen van zijn foto als absolute winnaar voor Nederland.

Luke Blom: “Ik heb echt genoten van de fotoshoot en het creëren van het totaalplaatje. Dit is wat ik graag doe en waar mijn passie naar uitgaat: een moderne twist geven aan klassieke looks. Mijn favoriete producten daarbij zijn Texture Lotion, Matte Clay en Forming Cream.” Begin april koos een jury, met onder andere David Raccuglia (oprichter van American Crew), de vijf Global Winners: Luke Munn (Australië), Jonathan Pereira (België), Sandra Perovic (Canada), Daniil Gochua (Rusland) en David Da Campo (Zwitserland). De inzending van Luke Blom was hier helaas niet bij.

“Omdat ik pas anderhalf jaar in het kappersvak zit, vind ik dat ik het ver heb weten te schoppen. Maar ik was zeker teleurgesteld hoor! Ik ben competitief ingesteld en wil overal het maximale uithalen. Uiteindelijk is het toch een boost voor mijn carrière geweest; ik open namelijk binnenkort de deuren van mijn eigen barbershop in de Houthavens. En volgend jaar ga ik zeker weer meedoen. Ik heb zelfs al een idee en een plan. Dit keer ga ik meerdere modellen regelen en kijken wie het beste bij de wedstrijd past. Jullie zijn nog niet van mij af!”, aldus Luke Blom.

allstarchallenge.americancrew.com

Related items

 • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 04 mei 2020

  Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

 • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 04 mei 2020

  Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

 • Video alert! Style for the Road 04 mei 2020

  American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

 • Rusland wint All-Star Challenge 2018 04 mei 2020

  American Crew kent de herenverzorging beter dan wie ook ter wereld en heeft nu Vitaly Pimenov (Rusland) benoemd tot de Global Winner van de 2017-2018 All-Star Challenge!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL