top news

Events/Nieuws

Wella Professionals maakt de winnaars bekend van de International TrendVision Award 2020

vrijdag, 27 maart 2020 10:32

Wella Professionals heeft de winnaars van de 17e editie van de International TrendVision Award ITVA bekendgemaakt. Met meer dan 9000 inzendingen brengt deze wereldwijde wedstrijd het talent en het vakmanschap van kappers uit 39 landen wereldwijd en in alle belangrijke branchecategorieën samen.

Gezien de huidige alertheid om de verspreiding van het COVID-19-virus zoveel mogelijk te beperken en om de veiligheid van de artiesten en medewerkers te garanderen, besloot Wella Professionals de jaarlijkse live-viering die eerder deze maand in Sevilla, Spanje zou plaatsvinden, uit te stellen. Wella koos ervoor om de winnaars virtueel aan te kondigen en te eren door de aankondiging op het global Instagram-account @wellahair te plaatsen.

"De recente wending heeft de professionele industrie bijzonder hard getroffen; bij kappers draait alles om nauw contact tussen de professional en de klant”, aldus Sylvie Moreau, President Coty Professional Beauty. "We zijn van mening dat het eren van deze winnaars niet alleen een welverdiende erkenning was van hun talent en potentieel, maar dat het ook positief nieuws zou brengen in een tijd waarin deze branche een steuntje in de rug nodig heeft."

In de loop der jaren zijn de Internationale TrendVision Awards van Wella Professionals één van de meest begeerde onderscheidingen in de kappersbranche geworden en de winnaars worden vaak bewonderd door andere professionals in het vak. Dit jaar is geen uitzondering met zes winnaars die boven de duizenden inzendingen uitstegen om een plek te winnen in de categorieën International Color Artist en International Creative Artist, twee van de meest begeerde awards onder professionele kappers.

De winnaars van deze twee meest prestigieuze prijzen waren:
International Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Anastasiya Kholmanskih @stasya_love_hair (Rusland)
International Creative Artist of the Year by Wella Professionals: Charles Junior Louw @coenensander (Zuid-Afrika)
Beide artiesten zijn gekozen vanwege hun aanzienlijke vakmanschap en bijdrage aan de haarindustrie.

Over de look van Anastasiya Kholmanskih merkte Reiner Sauter, Vice President Creative Hair op: "De kleurplaatsing en de subtiele differentiaties in de kleurintensiteit onderstrepen de details van de stijl. Het contrast tussen de gebogen lijn, die het gezicht perfect omlijst en de diffuse, zachte textuur richting de punten waar de kleur vervaagt en de textuur oplost, maakt deze look tot een meesterwerk. Ten slotte past de kleurkeuze perfect bij de huid- en oogkleur van het model."

Over de look van Charles Junior Louw zei Sauter: "De look van Charles Junior Louw toont sterke beheersingsvaardigheden met een echte artistieke flair. Wat ik persoonlijk leuk vind aan deze stijl, is hoe zelfs een zeer dramatische transformatie resulteert in een prachtig vormgegeven look, die het model op haar best laat zien en haar doet stralen. Er is een echte meester voor nodig om zo'n sterke look samen te stellen waarin stijl, snit en kleur perfect samengaan."

De andere verdienstelijke winnaars van Wella Professionals namen de volgende onderscheidingen mee naar huis:

Silver Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Heather Mackenzie @glam.by.heather (Verenigd Koninkrijk)
De juryleden waarin onder indruk van de harmonische balans van nuances die in deze look werden gebruikt, en toonden een prachtige overgang van highs en lows tonen in lavendel- en zilvertinten. De trapsgewijs geplaatste waves voegen een luxe touch toe aan de look en ronden af wat een perfect vertoon van artistieke vaardigheid is.

Bronze Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Belén Ujaldón @belenujaldon (Spanje)
De jury was van mening dat de combinatie van kleurplaatsing en snit in deze look een perfecte bij elkaar pasten, met de combinatie van trendy copper peach en lichtblonde tinten die perfect aansloten op de gezichtsvormen van het model.

Silver Creative Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Leandro Santos Santana @leodecode (Ierland)
De juryleden waren blij verrast met de combinatie van kapsel, kleding en modellook - een harmonieuze en eersteklas creatieve visie. De meerdere elementen die in de look worden gebruikt, toonden een sterke creatieve vaardigheid.

Bronze Creative Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Sophie Kinloch @sofdoessomehair (Verenigd Koninkrijk)
De jury reageerde blij op deze variatie van ‘big hair’, stoer en perfect passend bij het model. De sterke geometrische vorm plus de zachte illusie van beweging zorgen voor een schitterende uiteindelijke look.

Wella Professionals is van plan de ITVA 2020 finalisten en winnaars uit te nodigen om het komende Coty Professional Beauty Destination Event bij te wonen voor een speciale ervaring en erkenning. Het evenement zal in september plaatsvinden op het eiland Gran Canaria. Het Destination Event bestaat uit drie volle dagen met inspirerende shows, leerzame workshops en mogelijkheden om te netwerken met getalenteerde kappers uit de hele branche.

"Wella Professionals wil iedereen die heeft bijgedragen aan ITVA 2020 enorm bedanken. In deze onzekere tijden zijn we meer voorstander dan ooit voor het eren en belonen van degenen in de branche die opvallen door kennis, talent en ambitie", aldus Sylvie Moreau. "Stay safe, stay strong!"  • INTERNATIONAL COLOR ARTIST OF THE YEAR 2020 Anastasiya Kholmanskih  • INTERNATIONAL CREATIVE ARTIST OF THE YEAR 2020 Charles Junior Louw  • Silver Color Artist of the Year 2020 Heather Mackenzie  • Silver Creative Artist of the Year 2020 Leandro Santos Santana  • Bronze Color Artist of the Year 2020 Beln Ujaldn  • Bronze Creative Artist of the Year 2020 Sophie Kinloch  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL