top news

Events/Nieuws

Wella Professionals onthult innovaties voor de salonervaring van de toekomst

woensdag, 22 januari 2020 07:20

Wella Professionals was aanwezig op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas en kondigde plannen aan om de revolutionaire Smart Mirror en Color DJ technologieën in 2020 in salons uit te rollen!

Voor het tweede jaar op rij was Wella Professionals aanwezig op de prestigieuze Consumer Electronics Show, met twee opmerkelijke nieuwe ontwikkelingen in slimme salontechnologie: Smart Mirror en Color DJ.

"Iedereen weet dat Wella een zeer lange geschiedenis heeft als full-servicemerk, dus we wilden dat concept opnieuw uitvinden in de huidige wereld, met behulp van de kracht van technologie en data. En daarom zijn we hier op CES aan het praten over deze nieuwe tools", aldus Chris Chesebro, Senior Vice President, Digital Transformation & E-commerce bij Coty Professional Beauty. “We lanceren twee eersteklas services: Color DJ en Smart Mirror. Color DJ werd voor het eerst geïntroduceerd in 2018: 's werelds eerste in-salon apparaat dat kappers de mogelijkheid geeft om voor hun klanten ultragepersonaliseerde kleurmaskers te creëren. Met meer dan 60 miljard kleurencombinaties, gepersonaliseerde conditionerende eigenschappen en geur, verlaten klanten de salon met een op maat gemaakt thuisproduct dat volledig is afgestemd op hun behoeften."

Verder introduceert Wella dus de AR (augmented reality) Smart Mirror! De bekroonde Smart Mirror, ontwikkeld in samenwerking met CareOS, verbetert de haarkleurervaring van consult tot nazorg met een live beeld van de werkelijke haarkleur, gezichtsherkenning die het mogelijk maakt om eerdere looks terug te vinden en een 360° video-opname om het haar vanuit elke hoek te bekijken. "Beide innovaties zijn technologie-ondersteunde diensten die salons kunnen toevoegen aan hun bestaande services om meer mensen naar de salon te trekken en hun bestaande klanten iets nieuws en opwindends te bieden", zegt Chesebro. “We hebben Color DJ in vijf salons wereldwijd, terwijl de Smart Mirror getest gaat worden in drie salons in Europa." 

Het bevorderen van de carrière van kappers wereldwijd staat centraal in de missie van Wella Professionals om verandering te brengen, en dit wordt duidelijk bewezen in de inspanningen van het merk om de toekomst van de kapsalonervaring vorm te geven. Sylvie Moreau, President van Coty Professional Beauty: "Deze innovaties getuigen van onze toewijding om de ervaring van kappers en salonklanten te verbeteren. Dit zijn geen eenmalige trucjes, het zijn mainstream-veranderingen die toekomstbestendig zijn en de groei van de professionele salonindustrie bevorderen."

Belangrijkste kenmerken van de Smart Mirror:
● Live AR haarkleur proberen die realtime visualisatie van kleur in de spiegel mogelijk maakt tijdens de consultatiefase van het salonbezoek van een klant.
● Gezichtsherkenningstechnologie waarmee eerdere looks en services kunnen worden teruggehaald, waardoor de stylist zijn cliënt beter van dienst kan zijn met een zeer persoonlijke ervaring tijdens verschillende bezoeken.
● Samengestelde feed van inhoud, inclusief trendy en klassieke looks, zodat de klant naar inspiratie kan zoeken.
● 360° video-opname van het haar vanuit elke hoek waardoor een betere beoordeling van het resultaat mogelijk is, zonder dat een andere spiegel nodig is. Deze afbeeldingen kunnen ook worden gedeeld op social media.
● Mobiele applicatie, waardoor stylisten tussen salonbezoeken in contact kunnen blijven met hun klanten. Klanten hebben ook overal toegang tot het platform om contact te maken met hun stylist, productaanbevelingen en gepersonaliseerde tips te krijgen of hun volgende afspraak te plannen.
● Touchless technologie die reageert op swipe handgebaren.

Belangrijkste kenmerken van Color DJ:
● Couture Color: 6 pure chromatische pigmenten (groen, geel, oranje, rood, violet en magenta) worden gemengd om een op maat gemaakte glans met bijna oneindige kleurmogelijkheden te creëren.
● Gepersonaliseerde geur: er kunnen 3 betoverende geuropties worden toegevoegd (Sicilian Bergamot, Marrakesh Woods, Hawaiian Orchids).
● Gepersonaliseerde verzorging: regelbare hydratatieniveaus, van 0 tot 3 shots, geven een glad haargevoel, zelfs voor fijn haar.

Mis onderstaande video niet!

Vooralsnog zullen de Smart Mirror en Color DJ niet gelanceerd worden in Europa, maar alleen getest worden in drie salons in Europa.

Media

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL