top news

Events/Nieuws

Tickets International Hairdressing Awards 2020 in de verkoop

vrijdag, 13 december 2019 08:23

Je kunt nu kaarten kopen voor de tweede editie van de International Hairdressing Awards, die op 16 februari 2020 in Madrid zal plaatsvinden. Haarmode op zijn best!

Koop je tickets hier!

De eerste editie van de International Hairdressing Awards bracht alle grote namen uit de kapperswereld samen in Madrid en de tweede editie belooft de lat nog hoger te leggen voor een evenement dat op internationaal niveau de belangrijkste in de sector moet worden. De vijftien finalisten (drie per categorie) van deze tweede editie zullen de avond bijwonen, evenals de prestigieuze jury gevormd door vijf prestigieuze professionals: Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Robert Lobetta, Beverly C. en Tono Sanmartín.

In het tweede jaar heeft de deelname een groei van 20 procent geregistreerd in het aantal ingestuurde collecties. Kappers uit 41 landen hebben deelgenomen in de categorieën Best International Women’s Collection, Best International Men’s Collection en Best International Avant-Garde Collection. Bovendien werden de kappers en artistieke teams die op de shortlist waren geplaatst om deel te nemen aan de categorieën International Hairdresser of the Year en International Artistic Team of the Year uitgenodigd om hun fotocollectie en een dossier met een samenvatting van hun professionele carrière in te dienen.

Hoofdsponsors van de International Hairdressing Awards zijn Revlon Professional en Salón Look-Ifema, met EsteticaNetwork als Global Media Partner. Beauty Underground sponsort de awards ook.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL