top news

Events/Nieuws

Hester Wernert-Rijn kiest voor Schwarzkopf Professional

dinsdag, 30 oktober 2018 09:07

Hester Wernert-Rijn van Mogeen in Amsterdam is overgestapt naar de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional.

Hester Wernert-Rijn is winnares van talloze Coiffure Awards en won de titel Hairdresser of the Year 2011, 2012 en 2016, waarna ze in 2017 opgenomen werd in de Hall of Fame! Waarom kiest zij voor de producten van Schwarzkopf Professional? "Ik vind het zeer innovatieve en creatieve producten, zowel op het gebied van  kleur en care als finish, waarmee ik meer kan creëren dan ik ooit voor mogelijk hield. Zeker voor mij als creatieve stylist, maar ook voor de consument, alles is te vinden in dit merk. Ik kan niet wachten om op ontdekkingsreis te gaan om samen met mijn medewerkers onze klanten de Schwarzkopf Professional-beleving te laten ervaren!”

Related items

 • Meer levendigheid 30 oktober 2018

  Schwarzkopf Professional presenteert de nieuwe IGORA Vibrance. Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met oneindig veel mogelijkheden.

 • It's all about you 30 oktober 2018

  Alle ogen zijn gericht op de nieuwe haar- en fashiontrends voor herfst/winter 2018. Schwarzkopf Professional toont haar visie in de 2:2018 Essential Looks collectie.

 • Video alert! Reinventing Hair Collection 30 oktober 2018

  De vier Essential Looks 1:2018 trends zijn door Schwarzkopf Professional gepresenteerd. Random Rebel viert de culturele outsider en de rebelse non-conformist, Beyond Borders erkent een nieuwe multiculturele generatie en vervaagt grenzen, Real Me gaat over het onthullen van de ware ik en omarmt authenticiteit. Voor de vierde trend vroeg Schwarzkopf Professional digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten te spelen, experimenteren, dromen en opnieuw te inspireren. Zo ontstond #RoyalTakeover.

 • Pasteliconen 30 oktober 2018

  Blond is meer dan zomaar een haarkleur. Het is een emotie, een levensstijl, een droom. Het kan speels zijn, engelachtig of supersexy. Het BLONDME assortiment van Schwarzkopf Professional is uitgebreid met drie nieuwe tinten Blonde Lifting en vier nieuwe Blush Wash producten.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL