top news

Events/Nieuws

Winnaars TrendVision 2018 Award

maandag, 17 september 2018 07:51

Op maandag 10 september werden op het Museumplein de TrendVision ’18 Awards uitgereikt. Negentien getalenteerde en creatieve hairstylisten maakten kans op de Bronze, Silver en Gold Award in de categorieën ColorVision en CreativeVision.

Onder luid applaus presenteerden de finalisten hun creaties waarmee ze kans maakten op een award. Ze vertaalden de laatste mode- en kleurtrends naar indrukwekkende haarcreaties, waarmee ze lieten zien wat ze in huis hebben. Ze werden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik en vakmanschap.

Het jureren werd dit jaar anders aangepakt. Waar de afgelopen jaren niet alleen een vakkundige jury, maar ook het aanwezige publiek kon stemmen op hun favoriet, was dit jaar de eer alleen aan de vakjury. Op zondag 9 september konden zij tijdens een live jurering in Rotterdam afzonderlijk de creaties bewonderen en beoordelen.

Voor Nederland werden er zes prijzen uitgereikt in de categorieën ColorVision en CreativeVision: Bronze, Silver en Gold. De eerste prijs, de Gold Award in de categorie ColorVision, ging naar Amber Saft. “Ik liet me inspireren door de natuur en de serene rust en stilte als de zon ondergaat. Het gevoel dat je dan krijgt, dat je goed bent zoals je bent, dat wilde ik met mijn creatie laten zien.”

Yuliya Almetova-Da Luz ontving de Gold Award in de categorie CreativeVision voor haar futuristische creatie. “Ik denk dat de mensheid klaar is voor een nieuwe samenleving in de vorm van buitenaards leven. Deze coupe is geïnspireerd op hoe het leven en de mode er volgens mij uit zou zien als we tussen buitenaardse wezens zouden leven.“

Related items

 • Samenwerking Wella en Bianca van Zwieten 17 september 2018

  Met trots kondigt Coty Professional Beauty de vernieuwde samenwerking aan tussen Wella Professionals en Bianca van Zwieten. Bianca zal werkzaam zijn als Creative Artist Wella Nederland.

 • Stralend lichtspel 17 september 2018

  Maak kennis met Illuminated Colors van Wella Professionals: de trendcollectie met multidimensionale kleurresultaten.

 • Estetica NL Color 2019 17 september 2018

  Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

 • Curly is the new sexy 17 september 2018

  Wella Professionals introduceert Nutricurls. Deze complete lijn verzorgings- en stylingproducten biedt de juiste concentratie voeding voor mooie veerkrachtige krullen of waves.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL