top news

Events/Nieuws

Winnaars TrendVision 2018 Award

maandag, 17 september 2018 07:51

Op maandag 10 september werden op het Museumplein de TrendVision ’18 Awards uitgereikt. Negentien getalenteerde en creatieve hairstylisten maakten kans op de Bronze, Silver en Gold Award in de categorieën ColorVision en CreativeVision.

Onder luid applaus presenteerden de finalisten hun creaties waarmee ze kans maakten op een award. Ze vertaalden de laatste mode- en kleurtrends naar indrukwekkende haarcreaties, waarmee ze lieten zien wat ze in huis hebben. Ze werden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik en vakmanschap.

Het jureren werd dit jaar anders aangepakt. Waar de afgelopen jaren niet alleen een vakkundige jury, maar ook het aanwezige publiek kon stemmen op hun favoriet, was dit jaar de eer alleen aan de vakjury. Op zondag 9 september konden zij tijdens een live jurering in Rotterdam afzonderlijk de creaties bewonderen en beoordelen.

Voor Nederland werden er zes prijzen uitgereikt in de categorieën ColorVision en CreativeVision: Bronze, Silver en Gold. De eerste prijs, de Gold Award in de categorie ColorVision, ging naar Amber Saft. “Ik liet me inspireren door de natuur en de serene rust en stilte als de zon ondergaat. Het gevoel dat je dan krijgt, dat je goed bent zoals je bent, dat wilde ik met mijn creatie laten zien.”

Yuliya Almetova-Da Luz ontving de Gold Award in de categorie CreativeVision voor haar futuristische creatie. “Ik denk dat de mensheid klaar is voor een nieuwe samenleving in de vorm van buitenaards leven. Deze coupe is geïnspireerd op hoe het leven en de mode er volgens mij uit zou zien als we tussen buitenaardse wezens zouden leven.“

Related items

  • Luxueuze haarkleur 17 september 2018

    Het Illumina Color portfolio van Wella Professionals heeft een facelift ondergaan en bevat vier nieuwe nuances, bestaande uit onweerstaanbaar licht warmgoud en luxe kopertinten.

  • Color Blocking campaign 17 september 2018

    Het Wella Professionals jonge Global Ambassadors Team creëerde deze kleurrijke AW23 Color Blocking collectie.

  • Ultiem herstel in 90 seconden 17 september 2018

    Herstel beschadigd haar in 90 seconden met Ultimate Repair van Wella Professionals. De overzichtelijke verzorgingslijn bestaat uit vier producten en vier stappen voor zichtbaar herstel.

  • SS23 trend: Signature Blondes 17 september 2018

    Speciaal voor de lente/zomer 2023 creëerde Wella Professionals zeven gepersonaliseerde stijlen met de nadruk op blond. De grootste trend voor dit seizoen!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL