top news

Events/Nieuws

Rusland wint All-Star Challenge 2018

maandag, 11 juni 2018 06:58

American Crew kent de herenverzorging beter dan wie ook ter wereld en heeft nu Vitaly Pimenov (Rusland) benoemd tot de Global Winner van de 2017-2018 All-Star Challenge!

De American Crew All-Star Challenge staat wereldwijd bekend als de beste men’s grooming wedstrijd. Naast de kunst van men's grooming, richt de wedstrijd zich ook op creativiteit, techniek en de interpretatie van de American Crew man. Zestien internationale finalisten ontvingen een volledig betaalde reis naar de finale in Barcelona, waar hun creaties werden gefotografeerd door de legendarische hairstylist/fotograaf en oprichter van American Crew, David Raccuglia.

Duizenden stylisten uit de hele wereld deden mee aan de wedstrijd, maar alleen de volgende finalisten mochten hun land op het podium in Barcelona vertegenwoordigen: Kelvin Wong (Australië), Hassan Nasser (Canada), Brit Laursen (Denemarken), Rabbah Bouzghaia (Frankrijk), Laura Sierra Garcia (Duitsland), Mariano Schiano (Italië), Daniel Arturo Quinones Elias (Mexico), Wilman Valverde Perez (Peru), Vitaly Pimenov (Rusland), Viggo Von Scheliha (Zuid-Afrika), Alberto Salvador (Spanje), Julien Vacca (Zwitserland), Mehmet Ali Denel (Turkije), Sam Wall (UK), Bohdan Vasylevskyi (Oekraïne) en Jorge Buccio (USA).

De jury bestond uit: Sandra Nygaard, Fashion & Grooming Director, Men's Health; Sergi Bancells, International Editorial Director Estetica Magazine; Adam Mir, 2016-2017 All-Star Challenge Global Champion; Phoenix Thomson, Senior Education Manager, American Crew; Paul Wilson, Global Artistic Director, American Crew & Co-owner en Creative Director, Art + Science Salon.

Vitaly Pimenov was 18 jaar toen hij zijn carrière begon. Ondanks de protesten van zijn vader ging hij naar de grote stad Omsk om aan de kappersschool te studeren. Later heeft hij deelgenomen aan vele wedstrijden, die hij won maar ook verloor. Zes jaar geleden heeft hij zijn eigen cursus ontwikkeld en is hij mensen gaan lesgeven. Anderhalf jaar geleden opende hij zijn eigen barbershop. Nu geeft hij les aan kappers en barbiers uit heel Rusland, knipt hij in zijn eigen salon en werkt hij mee aan fotoshoots.

Wat zijn je grooming musthaves en favoriete American Crew producten?
"Het beste American Crew product is voor mij Alternator en de tweede is Boost Powder. Ik gebruik deze producten meer dan wat dan ook!"

Wat betekent de American Crew All-Star Challenge voor jou?
"Voor mij is de American Crew All-Star Challenge de beste herenwedstrijd ter wereld, omdat ik hou van de filosofie van dit merk. Dit is de belichaming van mannelijkheid, true men's beauty."

Vertel ons in een #hashtag hoe je je voelde toen je hoorde dat je gewonnen had.
#madness

Welk advies zou je willen geven aan iemand die een carrière als stylist nastreeft?
"Ik geloof echt dat het belangrijkste in het leven liefde is voor ons vak, hou van wat je doet en vergeet niet dat voordat je wint, je duizend keer moet verliezen. Alleen mislukkingen en verliezen maken ons sterker. Wees niet bang om te verliezen, analyseer fouten en ga verder!"

Hoe heeft American Crew invloed gehad op de manier waarop je naar men's grooming kijkt?
"American Crew is een herenmerk met een eigen, echte filosofie. Het beïnvloedt de klanten in mijn kapperszaak, want voordat ik begin met het knippen van hun haar, praat ik met ze en laat ze foto's zien van de American Crew All-Star Challenge en verschillende American Crew fotoshoots."

Wat vind je het leukst aan hairstylist zijn?
"Het favoriete ding voor mij is dat we niet alleen haar knippen, we veranderen het leven van mensen. We bieden hen een soort van geluk en zorgen ervoor dat ze zich beter voelen over zichzelf!"

 • All-Star Challenge 2018 Award Ceremony • Vitaly Pimenov on stage! •  

Related items

 • All-Star Challenge 2020 11 juni 2018

  Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

 • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 11 juni 2018

  Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

 • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 11 juni 2018

  Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

 • Video alert! Style for the Road 11 juni 2018

  American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL