top news

Events/Nieuws

Wedstrijdformule ITVA vernieuwd

maandag, 30 april 2018 12:37

Wella Professionals heeft de wedstrijdformule voor de International TrendVision Award (ITVA) vernieuwd om nieuwe creatieve hoogtes te behalen en het bereik te vergroten.

De wedstrijdfinales van de Wella International TrendVision Award (ITVA) worden dit jaar in de eerste week van november 2018 in Lissabon gehouden. De 16e editie van deze toonaangevende wedstrijd wordt in een volledig nieuw jasje gestoken om het creatieve talent van de deelnemers ruim baan te geven. Via digitale technologie en sociale mediakanalen worden er wereldwijd nog veel meer fans van de kappersbranche met elkaar verbonden.

Sylvie Moreau, President Coty Professional Beauty, reageerde: "Bij de ITVA draait alles om het eren en stimuleren van kapperstalent en de wedstrijd maakt dan ook integraal deel uit van Wella's streven om kappers en de branche naar een hoger niveau te tillen. Er is de afgelopen jaren voortdurend aan de formule gesleuteld om het bereik en de impact voor deelnemers te vergroten. We nemen dit jaar ook nog een andere grote stap door het gebruik van digitale mogelijkheden te optimaliseren en het beste uit onze branche te presenteren. Zo kunnen we niet alleen de wedstrijd, maar ook de totale sector meer bekendheid geven."

De internationale finale zal allereerst worden getransformeerd tot een ongekende happening vol creatieve interactieve ervaringen en begeleiding. In voorgaande jaren kregen deelnemers drie uur de tijd om hun model voor te bereiden, nu kunnen ze samen met topnamen uit de branche een 2-daagse Creative Retreat volgen. Ze zullen worden uitgedaagd en aangemoedigd om uit hun comfortzone te stappen en gaan bijvoorbeeld experimenteren met technieken, kennis en inventieve oplossingen.

"De deelnemers krijgen een unieke interactieve en leerzame ervaring die op hun behoeften wordt afgestemd en die wordt verzorgd door een aantal topnamen en begeleiders uit de branche. Ik kondig met genoegen Patrick Cameron en Sonya Dove aan. Zij zullen tijdens onze Creative Retreat optreden als mentor. Er zullen in de komende maanden meer aankondigingen volgen”, aldus Michelle Mason, Senior Vice President Education bij Coty Professional Beauty.

Het gehele programma en de finales in Lissabon worden ondersteund door een uitgebreid digitaal plan. Zo kun je de finalisten straks online van dichtbij bekijken, een kijkje achter de schermen nemen en op je favoriet stemmen. "We kunnen dankzij digitale ontwikkelingen kapperstalent echt in de schijnwerpers zetten. Vorig jaar liep het aantal impressies op tot het ongelooflijke aantal van 32 miljoen. We willen voortbouwen op dit succes door een nog sterkere formule te ontwikkelen. We willen dat de hele Wella-familie en al haar vrienden wereldwijd met elkaar in verbinding komen om de schoonheid van onze branche te verkondigen en onze ITVA-finalisten aan te moedigen", zei Laura Simpson, Chief Marketing Officer bij Coty Professional Beauty

www.wella.com

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL