top news

Events/Nieuws

George Keune sr. krijgt lintje

maandag, 30 april 2018 12:05

George Keune sr., president-eigenaar van Keune Haircosmetics, heeft afgelopen donderdag in de gemeente Blaricum een Koninklijke onderscheiding gekregen.

George Keune sr. is een bijzondere ondernemer, die al 66 jaar leiding geeft aan een rasecht familiebedrijf. Dat doet de 88-jarige met een bewonderenswaardige passie en glasheldere visie.

Zijn Nederlandse handelsgeest en zijn innoverend vermogen hebben ertoe geleid dat Keune Haircosmetics een unieke en vooraanstaande positie heeft verworven op de internationale markt voor hoogwaardige, professionele haarcosmetica. 

Naast zijn zakelijke gedrevenheid heeft George Keune sr. sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. In 1996 heeft hij de Keune Groep in het leven geroepen. Een groep van 17 collega’s met een verstandelijke beperking die met hun eigen productielijn deel uitmaken van zijn onderneming.

Verder zet George Keune sr. zich al jaren in voor Stichting Haarwensen. Yvonne Boer, voorzitter en oprichter van Stichting Haarwensen, roemt hem om zijn maatschappelijke betrokkenheid. George Keune sr. denkt er nog lang niet aan om te stoppen met werken. Nog iedere dag is hij bezig met het maken van nieuwe plannen om de positie van zijn onderneming wereldwijd te vergroten.

www.keune.com

Related items

 • Launch Event Keune Style 30 april 2018

  Begin januari vond het Keune Style Launch Event plaats in Studio 21 met een sneak peak van alle nieuwe initiatieven voor 2019! Ook werd er geproost op het 97-jarig bestaan van Keune Haircosmetics.

 • Roots of beauty 30 april 2018

  Meer dan 2000 gasten uit ruim 30 landen kwamen samen in de mooie oude Werkspoorkathedraal in Utrecht om het kappersvak en Keunes honderdjarige erfgoed te vieren. Het spektakel had Roots of Beauty als thema en nam de gasten mee op een inspirerende reis.

 • Kleuren voor iedere stemming 30 april 2018

  Keune brengt vijf verkwikkende nieuwe kleuren uit. Deze speciale, limited edition collectie heet #ColorYourMood en bestaat uit gloednieuwe kleuren die aansluiten bij de gevoelens van de draagster.

 • Gloednieuwe mannenlijn 30 april 2018

  Keune lanceert de gloednieuwe mannenlijn 1922 by J.M. Keune. Een eerbetoon aan Jan Keune, de oprichter van het merk.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL