top news

Events/Nieuws

Estetica wint Best Magazine Award

donderdag, 21 september 2017 11:54
Estetica's Sergi Bancells ontving de award uit handen van OMC World President Salvatore Fodera

OMC Hairworld 2017 vond afgelopen weekend plaats in Parijs. Zaterdagavond was de OMC Global Award Night, waar leiders uit de branche werden geëerd voor hun bijdrage aan het kappersvak.

Eén van de awards die tijdens de ceremonie wordt uitgereikt, is de Best Magazine Award. En de winnaar was… Estetica! Met 23 edities wereldwijd is Estetica Network hét grootste hair magazine ter wereld.

De award werd door OMC World President Salvatore Fodera overhandigd aan Sergi Bancells, General Manager van Estetica USA, Spanje en Latijns-Amerika. Salvatore Fodera: “Deze award erkent het werk en de waardering van Estetica Magazine voor de kappersindustrie wereldwijd.”

Related items

 • Estetica NL april-juni 2020 21 september 2017

  Lisap Milano presenteert de nieuwste trendcollectie: Madrid. Deze stad combineert creativiteit met positiviteit en classicisme met moderniteit. Een ode aan de zomer en zijn volle frisse kleuren.

 • Estetica NL januari-maart 2020 21 september 2017

  In een samenleving waarin we geobsedeerd zijn door het verkrijgen van zinloze onmiddellijke voldoening en we, op hetzelfde moment, maar blijven speculeren wat de toekomst in petto heeft, verliezen we het verleden vaak te makkelijk uit het oog en negeren we wat we ervan kunnen leren.

 • Estetica NL oktober-december 2019 21 september 2017

  “You either create something and you keep it a secret and you die with it, or you can benefit the craft.” Jij kiest. Vidal Sassoon, auteur van dit citaat, was iemand die altijd een duidelijke visie had.

 • Nieuwe internationale editie: ESTETICA NORDIC 21 september 2017

  Het Estetica Network groeit met de komst van ESTETICA NORDIC - de 22e internationale editie van Estetica Magazine.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL