top news

Events/Nieuws

Estetica wint Best Magazine Award

donderdag, 21 september 2017 11:54
Estetica's Sergi Bancells ontving de award uit handen van OMC World President Salvatore Fodera

OMC Hairworld 2017 vond afgelopen weekend plaats in Parijs. Zaterdagavond was de OMC Global Award Night, waar leiders uit de branche werden geëerd voor hun bijdrage aan het kappersvak.

Eén van de awards die tijdens de ceremonie wordt uitgereikt, is de Best Magazine Award. En de winnaar was… Estetica! Met 23 edities wereldwijd is Estetica Network hét grootste hair magazine ter wereld.

De award werd door OMC World President Salvatore Fodera overhandigd aan Sergi Bancells, General Manager van Estetica USA, Spanje en Latijns-Amerika. Salvatore Fodera: “Deze award erkent het werk en de waardering van Estetica Magazine voor de kappersindustrie wereldwijd.”

Related items

 • Estetica NL april-juni 2018 21 september 2017

  Zou het niet fantastisch zijn als iedereen die in deze prachtige kapperswereld leeft, de verschillen binnen het vakgebied begreep en elkaar wederzijds zou respecteren.

 • Estetica NL januari-maart 2017 21 september 2017

  Educatie speelt een belangrijke rol in het kappersvak. Maar dat is meteen ook één van de grootste uitdagingen voor 2017: hoe maak je onderwijs aantrekkelijk, doeltreffend en inspirerend voor een nieuwe generatie kappers?

 • Estetica NL oktober-december 2016 21 september 2017

  Reset. Begin opnieuw. Draai de klok terug. Elke dag is een goede dag om jezelf opnieuw uit te vinden. Dat is wat de mens al eeuwen doet, maar er is waarschijnlijk geen betere tijd dan nu.

 • Estetica NL Color 2016 21 september 2017

  Soms zie ik eenhoorns… en de laatste tijd zie ik ze overal. Je weet wel: op Instagram (natuurlijk), Facebook en Pinterest, maar ook bij het verlaten van kapsalons, op festivals, en zelfs in de rij bij de supermarkt, vrouwen die hun haar in opvallende kleurencombinaties dragen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL