top news

Events/Nieuws

Robert Lobetta keert terug bij Sebastian

vrijdag, 09 juni 2017 09:31

Een icoon uit de kappersbranche keert terug naar Sebastian! Robert Lobetta is benoemd tot Creative Visionary van Sebastian Professional, een merk van Coty Professional Beauty.

In zijn nieuwe rol ziet Lobetta toe op de creatieve visie van het merk en is verantwoordelijk voor het spotten en begeleiden van jonge kapperstalenten die met het merk gaan samenwerken. Na een onderbreking van 10 jaar, waarin hij zijn creatieve passies volgde en inspiratie opdeed, keert Robert Lobetta terug naar het merk waar hij ooit als creatief directeur leiding aan gaf.

Lobetta, die inmiddels door velen wordt gezien als visionair en icoon van de branche, werd oorspronkelijk in het midden van de jaren tachtig ontdekt door de oprichters van het merk, John en Geri Cusenza. Lobetta wijdde meer dan 20 jaar van zijn carrière aan Sebastian Professional en drukte daarbij een definitief stempel op het merk, in de vorm van iconische producten en beelden. Voor veel kappers is het werk van Lobetta voor Sebastian een motivatie geweest om de grenzen van het vak nog verder te verleggen en uit te groeien tot echte image-makers.

Lobetta zei over de hernieuwde samenwerking: “Ik ben misschien wel de deur uitgestapt, maar mijn hart lag altijd bij Sebastian. Ik vind het enorm spannend om opnieuw te kunnen samenwerken met dit legendarische merk. Mijn belangrijkste motivatie voor deze terugkeer is het opzetten van een nieuwe creatieve visie voor het merk en bij te dragen aan talentontwikkeling, zodat wij de creatieve fakkel van dit geweldige merk ook in de toekomst kunnen blijven doorgeven.”

Laura Simpson, Chief Marketing Officer Coty Professional Beauty: “We vinden het allemaal geweldig dat Robert terug is gekeerd. Hij brengt een mix mee van het roemruchte verleden van Sebastian en een creatieve visie die dit iconische merk ongetwijfeld zal vervullen van nieuwe creatieve energie!"

Robert Lobetta zal nauw samenwerken met de Artistic Director Sebastian, Shay Dempsey, die leiding zal blijven geven aan de algemene richting en het educatieve programma van Sebastian Professional.

Related items

  • Own the night, own the look 09 juni 2017

    Sebastian Professional introduceert PENETRAITT Overnight Repair Serum, een innovatief acht uur werkend serum, dat het haar gedurende de nacht van binnenuit herstelt.

  • KKR verwerft meerderheidsbelang in Coty Professional Beauty 09 juni 2017

    Coty en KKR hebben een Memorandum of Understanding ondertekend, waarin KKR een meerderheidsbelang zal verwerven in Coty's Professional Beauty & Retail Hair voor een beoogde ondernemingswaarde van $4,3 miljard.

  • Wella Professionals maakt de winnaars bekend van de International TrendVision Award 2020 09 juni 2017

    Wella Professionals heeft de winnaars van de 17e editie van de International TrendVision Award ITVA bekendgemaakt. Met meer dan 9000 inzendingen brengt deze wereldwijde wedstrijd het talent en het vakmanschap van kappers uit 39 landen wereldwijd en in alle belangrijke branchecategorieën samen.

  • UN\DEFINABLE by SEB MAN 09 juni 2017

    SEB MAN - het merk voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen - lanceert de nieuwe UN\DEFINABLE campagne en drie hair thickening producten.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL