top news

Events/Nieuws

Robert Lobetta keert terug bij Sebastian

vrijdag, 09 juni 2017 09:31

Een icoon uit de kappersbranche keert terug naar Sebastian! Robert Lobetta is benoemd tot Creative Visionary van Sebastian Professional, een merk van Coty Professional Beauty.

In zijn nieuwe rol ziet Lobetta toe op de creatieve visie van het merk en is verantwoordelijk voor het spotten en begeleiden van jonge kapperstalenten die met het merk gaan samenwerken. Na een onderbreking van 10 jaar, waarin hij zijn creatieve passies volgde en inspiratie opdeed, keert Robert Lobetta terug naar het merk waar hij ooit als creatief directeur leiding aan gaf.

Lobetta, die inmiddels door velen wordt gezien als visionair en icoon van de branche, werd oorspronkelijk in het midden van de jaren tachtig ontdekt door de oprichters van het merk, John en Geri Cusenza. Lobetta wijdde meer dan 20 jaar van zijn carrière aan Sebastian Professional en drukte daarbij een definitief stempel op het merk, in de vorm van iconische producten en beelden. Voor veel kappers is het werk van Lobetta voor Sebastian een motivatie geweest om de grenzen van het vak nog verder te verleggen en uit te groeien tot echte image-makers.

Lobetta zei over de hernieuwde samenwerking: “Ik ben misschien wel de deur uitgestapt, maar mijn hart lag altijd bij Sebastian. Ik vind het enorm spannend om opnieuw te kunnen samenwerken met dit legendarische merk. Mijn belangrijkste motivatie voor deze terugkeer is het opzetten van een nieuwe creatieve visie voor het merk en bij te dragen aan talentontwikkeling, zodat wij de creatieve fakkel van dit geweldige merk ook in de toekomst kunnen blijven doorgeven.”

Laura Simpson, Chief Marketing Officer Coty Professional Beauty: “We vinden het allemaal geweldig dat Robert terug is gekeerd. Hij brengt een mix mee van het roemruchte verleden van Sebastian en een creatieve visie die dit iconische merk ongetwijfeld zal vervullen van nieuwe creatieve energie!"

Robert Lobetta zal nauw samenwerken met de Artistic Director Sebastian, Shay Dempsey, die leiding zal blijven geven aan de algemene richting en het educatieve programma van Sebastian Professional.

Related items

 • Wedstrijdformule ITVA vernieuwd 09 juni 2017

  Wella Professionals heeft de wedstrijdformule voor de International TrendVision Award (ITVA) vernieuwd om nieuwe creatieve hoogtes te behalen en het bereik te vergroten.

 • Twisted by Sebastian Professional 09 juni 2017

  Na jaren waarin de haarmode gedomineerd werd door steil haar willen vrouwen nu hun natuurlijke krullen omarmen. Sebastian Professional biedt deze vrouwen een oplossing met Twisted. Een nieuwe productlijn, ontwikkeld met behulp van de geheimen uit de oceaan.

 • Video alert! Eclectic AW16 Collection 09 juni 2017

  Voor herfst/winter 2016 onthult Sebastian Professional de collectie Eclectic, waarbij haar, mode en bodyart samenkomen in een eclectisch feest. Aan het gewone wordt een andere draai gegeven voor een nieuw doel – een gesp komt centraal te staan in een gebrocheerde stijl, een leren strook wordt verwerkt in een bepaalde look.

 • Brainwerx met Shay Dempsey en Michael Polsinelli 09 juni 2017

  De Wella Studio in Los Angeles diende als de locatie bij uitstek voor een intieme avond met Sebastian Global Artistic Directors Shay Dempsey en Michael Polsinelli voor de lancering van hun persoonlijke creatieve merk S&M en hun project Brainwerx.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL