top news

Events/Nieuws

All-Star Challenge Global Winner 2016-2017

woensdag, 10 mei 2017 06:53

American Crew heeft Adam Mir (UK) uitgeroepen tot Global Winner van de All-Star Challenge 2016-2017! Hij mag zich een jaar lang de beste hairstylist voor heren ter wereld noemen.

De American Crew All-Star Challenge gaat over erkend worden als de beste stylist voor mannen ter wereld. Het combineert de belangrijkste aspecten van de kunst van men's grooming. Dit omvat creativiteit, techniek en de ultieme interpretatie van de moderne American Crew man.

Duizenden stylisten uit de hele wereld deden mee aan de wedstrijd, maar slechts vijftien finalisten gingen door naar de finale in Brussel: Ben Kane (Australië), Christophe De Gauquier (België), Hassan Nasser (Canada), Alexandre Monteil (Frankrijk), Sabine Pösl (Duitsland), Ciarán O’Sullivan (Ierland), Domenico Dimola (Italië), Perla Monjaras (Mexico), Jorgen Bech (Noorwegen), Stefano Gallitelli (Paraguay), Evgenia Brand (Rusland), Roberto Dallo (Spanje), Meli Selmani (Zwitserland), Adam Mir (UK) en Jorge Buccio (USA).

Adam Mir was 15 jaar toen hij begon met knippen; aan de keukentafel knipte hij het haar van vrienden en familie. Hij heeft zichzelf de basistechnieken van barbering aangeleerd en realiseerde zich toen dat hij graag barber wilde worden. Hij is een opleiding gaan volgen en heeft in heel veel verschillende barbershops gewerkt om ervaring op te doen. Ook heeft hij diverse trainingen gevolgd bij American Crew.

Wat vind je het leukst aan hairstylist zijn?
“Er zijn weinig banen die je de kans bieden om elke dag zoveel verschillende mensen uit alle lagen van de maatschappij te ontmoeten. Elke klant die in mijn stoel zit vraagt om een ander soort kapsel en ik heb voortdurend te maken met verschillende uitdagingen die het werk leuk en spannend houden. Ik vind het fijn dat barbering een vaardigheid is die je overal mee naartoe kunt nemen.”

Hoe heeft American Crew de manier waarop je naar men’s grooming kijkt beïnvloed?
"Voordat ik bekend was met het merk American Crew waren mijn barbervaardigheden zeer beperkt. American Crew heeft mijn niveau enorm verbeterd, waardoor ik meer ging nadenken over vorm en beweging in het haar en hoe het haar kan worden beïnvloed door verschillende kniptechnieken.” 

Wat betekent de American Crew All-Star Challenge voor jou?
"Het is een kans voor barbieren om hun talent te laten zien en erkenning te krijgen voor hun harde werk. Ik loop al een tijdje mee in de branche, dus om de kans te krijgen de UK te vertegenwoordigen en mijn werk te laten zien is echt een eer. De American Crew All-Star Challenge is een prestigieus wereldwijd event, het is geweldig om er deel van uit te maken!”

Vertel ons in een #hashtag hoe je je voelde toen je hoorde dat je gewonnen had.
#hardtobreathefeelslikefloatingsofullofjoymyheartsexplodingmouthisdryhandsareshakingmytalentisyoursforthetaking

Welk advies zou je willen geven aan iemand die een carrière als stylist nastreeft?
“Je moet houden van wat je doet. Het is geen gemakkelijke branche om tussen te komen, vooral niet als junior, maar uiteindelijk is het de moeite waard!”

 • American Crew 2017 All-Star Challenge Finalists •  

Related items

 • All-Star Challenge 2020 10 mei 2017

  Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

 • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 10 mei 2017

  Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

 • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 10 mei 2017

  Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

 • Video alert! Style for the Road 10 mei 2017

  American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL