Print this page
Events/Nieuws

Style Masters Show 2017 is coming

dinsdag, 02 mei 2017 07:23

Brussel is door Revlon Professional gekozen als locatie om één van de meest prestigieuze evenementen in de internationale kappersbranche te vieren: de Style Masters Show. Het event wordt op 8 mei gehouden in het hart van Europa.

De Belgische hoofdstad zal binnenkort in een speciale gloed van creativiteit en talent baden, want de Style Masters Show komt naar de stad voor een spectaculaire vertoning van haarexpertise, innovatieve creativiteit en de nieuwste modetrends. Het publiek, bestaande uit 3500 haar- en beautyprofessionals uit meer dan 60 landen, zal zonder twijfel geboeid worden. 

Style Masters is het stylingmerk van Revlon Professional speciaal gecreëerd voor haarkunstenaars. De missie van het merk is om stylisten te ondersteunen door hun creatieve potentieel te bevorderen en ze de kans te bieden om hun meest innovatieve werk te tonen op een wereldwijd podium. 

Met dit doel in gedachten selecteert een internationale jury negen finalisten om in Brussel live op het podium hun vaardigheden te tonen. In drie verschillende categorieën zal er een winnaar zijn: Global Winner, Best Commercial Look en Best Live Execution. Daarnaast is er een Young Talent categorie voor haarkunstenaars tussen 18 en 21 jaar.

Meer informatie vind je hier.

  • Style Masters Show 2017 is coming!



  • Style Masters Show 2017 is coming!



  • Style Masters Show 2017 is coming!



  • Style Masters Show 2017 is coming!



  •  

Media

Related items