top news

Events/Nieuws

Duurzame Dayspa

woensdag, 26 april 2017 09:02

Dayspa Amsterdam is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spa’s van Nederland. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Algemeen directeur Marjolein de Swart: “Dayspa wordt gerund vanuit een duurzaam verantwoorde visie. De merken die we voeren, zoals Oway, passen daarbij.”

Dayspa Amsterdam is een lifestyle spa en salon. Ze bieden naast gezichtsbehandelingen en verschillende soorten massages ook kappersbehandelingen aan. Commercieel directeur Maarten van ’t Wout: “We richten ons met Dayspa op het middelhoge tot hoge marktsegment. Onze gemiddelde servicetransactie ligt rond de €115. De gemiddelde verkoop van producten ligt rond de €25 per gast. De No-rinse Moist Conditioner is een populair verkoopproduct. De biodynamische hazelnoot, organische honing en macadamiaolie zorgen voor een diepe hydratatie van het haar.”

Marjolein: “Wij hebben voor Oway gekozen, omdat het prachtige duurzame producten zijn. Daarnaast is het voor ons ook belangrijk om een goede relatie te hebben met de leverancier. De mensen bij Oway zijn niet bezig met Business-to-Business, maar zijn Human-to-Human.”

Welk product is favoriet bij de hairstylisten van Dayspa? “De Bio-rich Water. Onze stylisten gebruiken dit product voordat ze gaan knippen en stylen. Het geeft het haar de juiste bescherming en verzorging die nodig is om een prachtig glanzend resultaat te creëren”, aldus Maarten.

De Fabulous Body Oil is het favoriete product van Marjolein, die zelf ook Master Spa Therapist is. “De olie geeft je huid een satijnzacht gevoel. Biodynamische bloedsinaasappel stimuleert de vorming van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. De toegevoegde Organic Tamanu is een antioxidant die de huid beschermt en beschadigde huidcellen herstelt.”

Om trends te zien aankomen, is het belangrijk om je te blijven oriënteren. Daarom reizen Maarten en Marjolein veel en bezoeken toonaangevende internationale spa’s en vakbeurzen. “Bedrijven in de uiterlijke verzorgingsbranche worden steeds conceptmatiger. We zien meer formules met een synergie tussen kapsalon en spa. Daarnaast wordt de scheiding tussen medical spa’s en wellness spa’s steeds duidelijker. Vooral bij deze laatste groep is duurzaamheid key.”

  • Maarten van 't Wout en Marjolein de Swart  • De duurzame producten van Oway  • Oway heeft zowel hair als skin producten  • De duurzame producten van Oway  • De duurzame producten van Oway  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL