top news

Events/Nieuws

Trend Day 2016

dinsdag, 09 augustus 2016 12:33

De TRINITY Trend Day 2016 wordt in een nieuw jasje gestoken. Vaktechniek staat centraal tijdens het dagvullende programma op maandag 10 oktober.

Na meerdere succesvolle stage shows én Trend Days in zowel binnen- als buitenland, is het tijd voor een uniek en vernieuwend concept en een echte belevenis voor zowel kappers als andere geïnteresseerden. De Trend Day vindt plaats op maandag 10 oktober in het CineMec in Ede en bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. In de ochtend zullen er vier workshops worden gegeven: the curl academy, colour techniques, tailor’s grooming en updo’s.

Tijdens de workshop the curl academy krijg je inzicht in krullende haarstijlen door middel van een unieke kniptechniek. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste kleurtechnieken? Dan is de workshop colour techniques echt iets voor jou. Creativiteit en out of the box zijn de belangrijkste kenmerken van deze workshop. 

Maak kennis met het traditionele barbiersvak tijdens de workshop tailor’s grooming. De Grooming Masters zullen verschillende scheer- en kniptechnieken laten zien. Altijd al willen leren hoe je snel en makkelijk een opsteekkapsel creëert? De workshop updo’s geeft je een kijkje in de wereld van het opsteken. Deelnemers aan de Trend Day hebben de mogelijkheid om twee workshops naar keuze te volgen.

Na een uitgebreide lunch is het tijd voor het middagprogramma. Op het podium in de grote zaal worden de trends voor herfst/winter 2016-2017 gepresenteerd en vindt ook de uitreiking van de TRINITY Trophy 2016 plaats. Verder zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de nieuwste kniptechnieken voor dames.

www.trinity-haircare.nl

Related items

 • Video alert! The Balance of Being 09 augustus 2016

  In de SS20 collectie van TRINITY haircare zijn twee elementen gecombineerd: de balans van het zijn en het omarmen van je innerlijke godin. De nieuwe trendcollectie The Balance of Being bestaat uit zes looks, gecreëerd voor zes verschillende type godinnen: Aphrodite, Persephone, Artemis, Athena, Hera en Hebe. Embrace your inner goddess!

 • Estetica NL oktober-december 2019 09 augustus 2016

  “You either create something and you keep it a secret and you die with it, or you can benefit the craft.” Jij kiest. Vidal Sassoon, auteur van dit citaat, was iemand die altijd een duidelijke visie had.

 • Video alert! Evolution Art by TRINITY haircare 09 augustus 2016

  Architecturale lijnen gecombineerd met energieke kleurencombinaties, functioneel design gecombineerd met metallic effecten en (r)evolutionaire vormen gecombineerd met de mooiste looks en kapsels. Dat is Evolution Art, de trendcollectie FW19/20 van TRINITY haircare.

 • Sweet Suburbia 09 augustus 2016

  Sweet Suburbia, de trendcollectie lente/zomer 2019 van TRINITY haircare, combineert het beste van twee werelden. Voor onafhankelijke powervrouwen, die weten wat ze willen!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL