top news

Events/Nieuws

MCB by Beauté Sélection 2016

woensdag, 20 juli 2016 12:17

Hier een preview van wat MCB by Beauté Sélection 2016 voor je in petto heeft. Het event wordt op 11 en 12 september gehouden in Porte de Versailles in Parijs.

Tijdens MCB by Beauté Sélection, het internationale haar- en beautyevenement voor professionals, kunnen bezoekers nouveautés spotten, de herfst/wintercollecties 2016-2017 bekijken, genieten van eersteklas shows van internationaal bekende artiesten en netwerken met gelijkgestemden.

Het tweedaagse evenement biedt dit jaar een druk programma met 32 bijeenkomsten, conferenties en workshops. Het beursgebouw zal worden verdeeld in verschillende themagebieden - waaronder een uitgebreid bedrijfsgedeelte met een grotere nadruk op marketing, commerciële aspecten en winstgroei, evenals de problematiek van salonmanagement, e-marketing, de digitale wereld en klantenservice.

Het gedeelte Ateliers Techniques biedt technische demonstraties en trendinterpretaties op het gebied van knippen, kleuren, haar- en huidverzorging, baarden en bakkebaarden, nail art en gezichtsbehandelingen. Ondertussen worden in een gezondheidspaviljoen de gezondheids- en beschermingsvraagstukken van haar- en beautyprofessionals onder de loep genomen, evenals de vragen met betrekking tot duurzaamheid in de salon.

Een ander langverwacht evenement is de Europe Cup Paris 2016, georganiseerd door OMC, die gedurende de hele beurs zal plaatsvinden. Deze wedstrijd biedt kansen aan meer dan 1000 lokale en internationale hairstylisten, make-up artists en nail artists, die de twee dagen van het event strijden om awards in verschillende categorieën op het gebied van hairstyling, nail art en visagie.

www.mcbbybeauteselection.com

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL