top news

Events/Nieuws

Hester Wernert-Rijn verlengt contract Wella

dinsdag, 24 mei 2016 13:41

Hester Wernert-Rijn, International Ambassador Wella, The Salon Professional Division of P&G, heeft haar samenwerking met Wella voor 2 jaar verlengd.

Menelaos Lazos, Country Manager Benelux, kondigde het nieuws aan: “Met trots kondigen wij de verlenging aan van de samenwerking tussen Hester Wernert-Rijn en Wella. Hester is een enorm creatieve en talentvolle haarstyliste en een grote aanwinst in de Wella-familie.”

Hester is heel nauw betrokken bij het ontwikkelen en ontwerpen van de Wella Professionals trendcollecties en verzorgt regelmatig collectieshows voor klanten over de gehele wereld. Daarnaast heeft zij als eerste assistent van Eugene Souleiman voor grote ontwerpers  als Haider Ackermann, Yohji Yamamoto en Stella McCartney gewerkt.

Ook verzorgt zij haar eigen shows als chef de cabine tijdens Paris Fashion Week voor Jan Taminiau, Dorhout Mees en David La Porte en werkt zij met grote regelmaat aan modeproducties in titels als Vogue NL, Harper’s Bazaar, Vogue Mexico, Elle, Pop Magazine en Dazed & Confused. Hester heeft vele prestigieuze awards op haar naam staan en won dit jaar voor de derde maal de titel Hairdresser of the Year 2016 en treedt hiermee toe tot de Hall of Fame.

Als International Ambassador zal Hester zich voornamelijk inzetten op het gebied van educatie voor haarstylisten, inspiratieprojecten zoals TrendVision en educatieprojecten die de Wella-reputatie verder uitbouwen en versterken in de haarverzorging en bij de consumenten. Hester zal tevens als eerste assistent van Global Creative Director Eugene Souleiman nauw betrokken zijn bij bijvoorbeeld de Fashion Week. In 2017 zal Hester verantwoordelijk zijn voor de trendcollectie 2017.

Hester Wernert-Rijn: “Wella biedt mij de mogelijkheid en daagt mij uit om te creëren en mijzelf door te ontwikkelen in deze branche. Ik voel me vereerd dat ik de mogelijkheid krijg om samen te groeien met zo’n mooi bedrijf als Wella, zowel nationaal als internationaal.”

  • Hester Wernert-Rijn proost met Menelaos Lazos, Country Manager Benelux, op de samenwerking .  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL