top news

Events/Nieuws

All-Star Challenge Global Winner 2015-2016

dinsdag, 19 april 2016 09:18

American Crew heeft Sandra Perovic gisteravond in Parijs benoemd tot Global Winner van de All-Star Challenge 2015-2016! Zij mag zich nu een jaar lang 's werelds beste hairstylist voor heren noemen.

De All-Star Challenge gaat over erkend worden als de beste stylist voor mannen ter wereld. Het combineert de belangrijkste aspecten van de kunst van men's grooming. Dit omvat creativiteit, techniek en de ultieme interpretatie van de moderne American Crew man.

Duizenden stylisten uit de hele wereld deden mee aan de wedstrijd, maar slechts vijftien finalisten gingen door naar de finale: Federico Lucchese (Italië), Frederic Mendes De Sousa (Luxemburg), Frida Andersson (Noorwegen), Givi Jintchvelashvili (Georgië), Guillaume Fort (Frankrijk), Guy Gallo (Australië), Hassan Nasser (Canada), Jesper Olsen (Denemarken), Kevin Herzog (Zwitserland), Paulo Soares (Portugal), Renat Murzagaleev (Oekraïne), Roberto Dallo (Spanje), Rustam Mirasov (Rusland), Sandra Perovic (UK) en Sara Leahy (USA). 

Sandra Perovic is geboren in Vancouver (Canada) en begon haar carrière als barbier in 2011. Ze was toen pas 17 jaar. Al vrij snel deed ze mee aan wedstrijden. Ze ontving twee Mirror Awards, een prestigieuze award in Canada, en werd benoemd tot Mirror Men’s Stylist of the Year 2015. 

Wat vind je het leukst aan hairstylist zijn?
"
De mogelijkheid om nieuwe looks te creëren zonder dat er grenzen worden gesteld aan mijn creativiteit."

Hoe heeft American Crew de manier waarop je naar men’s grooming kijkt beïnvloed?
"Het merk is erg creatief en stoer; ik kan er echt elke look mee creëren."

Wat was jouw inspiratiebron voor de winnende look en welke producten heb je gebruikt?
"Ik wilde dat mijn look textuur had en zeer modern was, maar met een stijlvolle en edgy feel. Ik heb Pomade, Grooming Spray en Molding Clay gebruikt om mijn look te creëren."

Welk advies zou je willen geven aan iemand die een carrière als stylist nastreeft?
"Zorg ervoor dat je je liefde voor het vak nooit vergeet. Het wordt zwaar als je niet van je werk houdt. Zoek je grenzen op en zorg ervoor dat geen enkele dag saai is."

 

Related items

 • All-Star Challenge 2020 19 april 2016

  Luke Blom van Van de Hare Amsterdam Barbers is door American Crew uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar van de All-Star Challenge 2020.

 • All-Star Challenge 2019 benoemd twee winnaars 19 april 2016

  Niet één, maar twee winnaars tijdens de finale van de All-Star Challenge in New York! Emma Jankowski uit Amerika en Blade Pullman uit Australië werden beiden benoemd tot Global Winners.

 • Nederlander in finale All-Star Challenge 2019 19 april 2016

  Pieter-Theo Zuurbier van salon Nature Hair Experience in Arnhem is één van de vijftien finalisten van de American Crew All-Star Challenge 2019.

 • Video alert! Style for the Road 19 april 2016

  American Crew en Harley-Davidson Motorcycles hebben hun krachten gebundeld om de waarden te laten zien die ze delen: het creëren van een unieke en onovertroffen ervaring voor mannen van de wereld. Het resultaat? Een verbluffende collectie en videocampagne.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL