Print this page
Events/Nieuws

Healthy hair is happy hair

dinsdag, 09 februari 2016 09:27

Niets zo mooi al gezond haar. De vitaliteit, kleur en glans van het haar zorgen voor een niet te missen uitstraling. JOICO gelooft dat gezond haar, gelukkig haar is.

JOICO is op een missie om ‘the joi of healthy hair’ te verspreiden door een nieuwe look & feel en baanbrekende producten en behandelingen. De positieve energie - oftewel ‘joi’ - loopt als een rode draad door alles wat JOICO doet en creëert. Ieder JOICO product is ontwikkeld om het haar weer in een sterke, glanzende en gezonde staat te brengen. Zelfs al na eenmalig gebruik, en na alle behandelingen die daarop volgen.

JOICO is meer dan 40 jaar geleden opgericht door een gepassioneerde kapper uit Californië. Sinds 10 jaar is JOICO onderdeel van de Shiseido Group en profiteert van de kennis en ervaring van dit Japanse bedrijf. Hierdoor zijn ze in staat om constant te innoveren en gezond haar mogelijk te maken. Het gepatenteerde Bio-Advanced Peptide Complex is zo’n baanbrekende innovatie. Het herstelt door het DNA van menselijk haar na te bootsen. Deze herstellende technologie zit in alle haarverzorgingsproducten van JOICO.

Fabrikanten kunnen de beste producten ter wereld ontwikkelen, maar als ze geen goede educatie bieden, leveren ze maar half werk. Ieder product dat JOICO lanceert is ontwikkeld met als uitgangspunt het creëren van ‘mooi haar’. Het educatieteam is daarbij de bron van waaruit alle technische aspecten vertaald worden naar de kapper.

JOICO biedt acht innovatieve productlijnen en meer dan vijftig producten voor ieder haartype en iedere behoefte. Naast shampoos en conditioners bestaat het assortiment uit treatments, maskers, stylingproducten en nog veel meer…

www.joico.nl

  • the joi of healthy hair



  • the joi of healthy hair



  • the joi of healthy hair



  • the joi of healthy hair



  • the joi of healthy hair



  •  

Related items