Print this page
Events/Nieuws

Kleurrijke match

vrijdag, 15 januari 2016 14:23

Met trots presenteert Keune Haircosmetics top kleurspecialist en veelvoudig Award-winnares Marriët Gakes als Global Master Color Innovation.

Met haar enorme ervaring op het gebied van kleur gaat Marriët Gakes zich bij Keune hoofdzakelijk bezighouden met productinnovatie. In haar functie als Global Master Color Innovation wordt ze mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van nieuwe kleurproducten, want zij kent als geen ander de kleurbehoeften van de markt.

Marriët Gakes en Keune vormen een uitstekende match. Zij delen dezelfde visie, creativiteit en passie voor het ambacht. “Wij zijn heel trots dat we de handen ineen hebben geslagen, omdat Marriët met haar kennis in staat is de persoonlijke schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Onze missie is namelijk het mooiste in mensen naar boven halen”, aldus Eelco Keune.

Keune is de enige internationale producent van professionele haarcosmetica met een hoofdkantoor, laboratorium en productie in Nederland. “Mijn passie en specialisme liggen bij kleur en ik vind het geweldig om met mijn expertise op internationaal niveau bij te kunnen dragen”, aldus Marriët Gakes.

Op de Herengracht 227 in Amsterdam heeft Marriët haar eigen exclusieve ruimte, waar ze één-op-één Keune kleurbehandelingen gaat geven aan onder andere Ilse de Lange, Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Halina Reijn.

www.keune.com

Related items