Print this page
Events/Nieuws

Tweede Academy voor Goldwell en KMS

donderdag, 05 november 2015 08:53

Een locatie met een ‘wow-factor’. Inspirerend, trendy en met een creatieve uitstraling. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Dat waren de belangrijkste criteria voor de nieuwe Kao Academy.

Naast Apeldoorn zocht Kao een tweede locatie in Amsterdam. In januari 2016 is het zover, dan kunnen stylisten van Goldwell en KMS terecht in het fonkelnieuwe educatiecentrum aan de Danzigerkade 69 in de Amsterdamse Houthavens. Het pand heeft een moderne en open uitstraling; veel glas, een industriële look en een mooi uitzicht over het IJ.

“We zochten een locatie die onze cursisten inspireert en die fashion, design en creativiteit ademt. Maar dan wel met een rauw randje, vooral niet te gepolijst. Dit pand is precies wat we zochten. Hiermee kunnen we onze missie weer verder vervullen: het dagelijkse leven van stylisten verrijken met onder meer inspirerende educatie”, aldus Christel Grootentraast, General Manager van Kao.

De ruim 200 m2 waarover de nieuwe Kao Academy straks beschikt, wordt ingericht als kapsalon, studio en ontvangstruimte. Guy Sarlemijn is gecontracteerd voor het interieur en de ‘look & feel’. Tetris neemt de technische begeleiding voor zijn rekening. Volgens de planning gaan in januari 2016 de deuren open voor de eerste cursisten.

Met de nieuwe Kao Academy zet Kao Netherlands zich nog beter op de kaart. Op de wereldkaart wel te verstaan, want door zijn ligging en uitstraling kan de vestiging in Amsterdam zich meten met internationale Kao Academy’s in bijvoorbeeld New York, Berlijn en Sydney. Kao Academy Amsterdam wordt een trefpunt voor stylisten wereldwijd.

  • Guy Sarlemijn & Christel Grootentraast ondertekenen het contract



  •  

Related items