top news

Events/Nieuws

Winnaars Color Zoom 15

vrijdag, 09 oktober 2015 07:23

USA was de grote winnaar dit jaar tijdens het Goldwell Global Zoom Event in Las Vegas. Zij sleepten zowel in de Creative als de Partner Category goud in de wacht. Winnaar in de categorie New Talent was de UK.

Voor de Global Color Zoom wedstrijd waren meer dan 2500 salonprofessionals uit de hele wereld bijeengekomen in The Cosmopolitan om de 72 finalisten toe te juichen. Cory Couts, Global President of KAO Salon Division, verwelkomde het publiek voordat John Moroney, Vice President & Global Creative Director of KAO Salon Division, de nieuwe Color Zoom Collection lanceerde: D!SRUPT.

Het event bood heel veel creativiteit, inspiratie en fun met een reeks Artist Sessions, prachtige shows en geweldige feesten - maar het hoogtepunt van het weekend was de bekendmaking van de Global Zoom winnaars '15. De uitdaging was om hun interpretatie van de Traditional Rebels trendcollectie live - in slechts drie uur! - opnieuw bij hun model te creëren.

’s Avonds werden tijdens de galashow de winnaars bekendgemaakt. De finalisten paradeerden met hun modellen over de enorme catwalk, zwaaiend met de vlag van hun land. De drie Global Winners, die de meest verbazingwekkende kappersvaardigheden hadden laten zien tijdens de wedstrijd, zijn:

Corinne Brown (USA) in de Partner Category – voor stylisten die al voor Goldwell hebben gewerkt tijdens shows en seminars.
Natalie Cara Jones (UK) in de New Talent Category – voor creatieve kleurspecialisten met minder dan vijf jaar professionele ervaring.
Harley Lobasso (USA) in de Creative Category – voor kleurcreaties met Topchic, Colorance en Elumen, voor alle Goldwell stylisten die meer dan vijf jaar beroepservaring hebben.

Hier is de volledige lijst van winnaars:

* PARTNER CATEGORY:
Goud: Corinne Brown (USA)
Zilver: Claude Comeau (Canada)
Brons: Svetlana Zaitseva (Rusland)

* NEW TALENT CATEGORY:
Goud: Natalie Cara Jones (UK)
Zilver: Ashleigh Thomas (Australië)
Brons: Sandy Yeo (Singapore)

* CREATIVE CATEGORY:
Goud: Harley Lobasso (USA)
Zilver: Nicol Wolter (Duitsland)
Brons: Zoe Huang (Taiwan)

* STYLISTS FAVORITE AWARD:
New Talent: Bram van den Eijnden (Nederland)
Creative: Alberto Torres Trevino (Mexico)
Partner: Helen Heinroos (Estland)

Goldwell kondigde ook aan dat het Global Zoom event in 2016 terug komt naar Europa, en van 1-3 oktober 2016 zal worden gehouden in Stockholm (Zweden).

 • Corinne Brown (USA) • Harley LoBasso (USA) • Natalie Cara Jones (UK) • Cory Couts •  

Related items

 • Nieuw virtueel evenement: Kao Salon Global Experience 09 oktober 2015

  Kao Salon Division introduceert een nieuw virtueel evenement voor professionals in de kappersbranche: Kao Salon Global Experience 2020.

 • Video alert! Digital Teal 09 oktober 2015

  Goldwell presenteert haar eerste Color of the Year: Digital Teal. “Digital Teal is opwindend, omdat het een frisse, moderne twist geeft aan klassiek blauw en een belangrijke tint is in ons haarkleurtrendpalet van 2020", aldus John Moroney, Global Creative Director Goldwell.

 • Goldwell presenteert: de Global Creative Awards 09 oktober 2015

  Het jaar 2020 is het jaar van verandering voor Goldwell, aangezien ze de Global Creative Awards introduceren. Een nieuwe wereldwijde wedstrijd die uitsluitend op creativiteit gericht is.

 • Video alert! Intrepid by Goldwell 09 oktober 2015

  Ontdek de nieuwe Hair | Color | Style Couture Collection 2020 Intrepid van Goldwell. Looks die variëren van meer commercieel tot couture. Gewaagd maar verfijnd. Ga verder dan gewone kleur en bereid je voor op een ware kleurexplosie! 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL