Print this page
Educatie

Keune Young Talent Award

woensdag, 04 juni 2014 08:19

Keune heeft tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg voor de vijfde keer een Keune Young Talent Award uitgereikt aan de beste kappersstudent. Op deze manier wil Keune het Nederlandse kappersonderwijs ondersteunen.

Na verschillende voorrondes stonden in totaal 15 studenten op 26 mei in de finale. Tijdens de wedstrijd kwamen verschillende onderdelen van het creatieve proces aan bod. Zo werd er beoordeeld op de interpretatie van het moodboard, het vaktechnische aspect van de coupe en de creatieve invulling. Alle studenten kregen 60 minuten de tijd om hun model om te toveren in het thema ‘Between Past & Present’.

Winnares was Nikky van Brakel van het Rijn IJssel in Arnhem. "De opbouw van de technische aspecten in de coupe werden feilloos doorgevoerd in styling en make-up. Nikky scoorde op alle beoordelingscriteria dus zeer hoog", aldus de jury.

Keune Global Creative & Artistic Director Ilham Mestour verzorgde ook een show en vertelde de aanwezigen over haar passie voor het kappersvak en wat je met dit creatieve vak kunt bereiken, zoals wereldwijde fashionshows.

  • Keune Young Talent Award  • Keune Young Talent Award  • Keune Young Talent Award  •  

Related items