Print this page
Educatie

Verrassende kleurpresentatie Agnes Westerman

dinsdag, 18 februari 2014 08:28

Inmiddels is het traditie dat de winnaar van de Coiffure Award bij het Spectrum zijn of haar kunsten mag tonen. Hairdresser of the Year Agnes Westerman liet de leden van het Spectrum zien, waarom zij de zeer terechte winnares is.

In een wervelende presentatie liet Agnes Westerman de meest prachtige haarkleuren zien, waarbij zij duidelijk maakte waarom een kleurklant zo belangrijk is voor de salon. De aanzet van veel kapsels die Agnes maakt is dieper van kleur, waardoor er diepte in het kapsel ontstaat. Op deze manier gaat het kapsel veel meer leven en krijgt de consument een op maat gemaakt kapsel.

Vier modellen werden van kleuren voorzien die voor velen niet vanzelfsprekend waren en daarom des te verrassender. In een koperkleurig kapsel met 3 à 4 verschillende kopertinten werden lowlights in paarstinten aangebracht, waardoor niet alleen het koper mooier werd maar het hele kapsel een andere dimensie kreeg.

Het rode kapsel dat Agnes liet zien, had echt een wauw-factor. Een dieprode kleur met lichtere highlights en een aanzet die net iets meer diepte aan het kapsel gaf. Dit alles liep heel mooi in elkaar over. Iedereen in de zaal was het erover eens: dit was prachtig vakwerk

  • Agnes Westerman geeft een presentatie voor het Spectrum



  • Iedereen in de zaal was het erover eens: dit was prachtig vakwerk



  • Verrassende kleuren



  • Agnes maakte duidelijk waarom een kleurklant zo belangrijk is voor de salon



  • De kapsels kunnen op veel manieren gestyld worden



  •  

Related items