Print this page
Educatie

Grafische effecten

donderdag, 31 mei 2018 09:24

Word een kunstenaar en creëer nieuwe geometrieën met onverwachte effecten, waardoor het haar verandert in een waar kunstwerk!

Imprinting is de nieuwe kleurservice van Davines, ontwikkeld in samenwerking met Davines Artistic Director Angelo Seminara. De revolutionaire professionele service verandert het haar in een canvas, waardoor je unieke kleurpatronen kunt creëren die niet uit de vrije hand kunnen worden gemaakt. Dankzij de exclusieve Imprinter tool - een magnetische basis die het geëtste metalen sjabloon bevat met het gekozen grafische patroon - creëer je kleureffecten in het haar die tot voor kort ondenkbaar of onmogelijk waren.

Imprinting Evolution voegt nieuwe esthetische en creatieve oplossingen toe aan de originele Imprinting techniek. Imprinting Evolution is geïnspireerd op de sterrenhemel en bestaat uit twee grafische patronen: Creation en Star Cluster. Seminara heeft ook dit keer zijn creatieve geest gevoed met zijn belangrijkste inspiratiebron, de natuur, en dan in het bijzonder het universum. Dat zit boordevol grafische vormen die zich vaak herhalen, zoals de sterren die met denkbeeldige lijnen met elkaar verbonden zijn.

Ook in de Evolution-versie is Imprinting een eenvoudige en snelle service die zorgt voor permanente kleureffecten met een hoge toegevoegde waarde voor de klant. Het is een creatieve, maar stijlvolle toepassing voor vrouwen die een meer eigentijdse look willen, graag willen experimenteren en willen opvallen. De Imprinting kleurbehandeling wordt in twee opties aangeboden: Imprinting Sublime (gedeeltelijke toepassing) en Imprinting Visionary (volledige toepassing). Door kleur met minder contrast toe te passen, creëer je op elegante wijze een subtiel en minder opvallend effect.

Meer weten over Imprinting? Kijk dan hier.

  • Imprinting Evolution by Davines



  • Imprinting Evolution by Davines



  • Imprinting Evolution by Davines



  •  

Related items