top news

Educatie

The Color College

donderdag, 29 juni 2017 07:35

Kleuren van het haar vraagt al jaren meer aandacht dan knippen. Daarom opende in september 2016 The Color College - het eerste haarkleurinstituut van Nederland - haar deuren aan de Bilderdijkstraat 207-209 in Amsterdam.

The Color College is onderdeel van The Color, gespecialiseerde haarkleursalons in onder andere Amsterdam en Nijmegen. Vanwege de populariteit van het concept zal The Color de komende twee jaar als franchiseconcept op de markt komen om zich te vestigen in diverse grote steden in Nederland.

De medewerkers van de salon - The Color Specialists - krijgen een interne training in The Color College. Deze training bestaat onder andere uit de ‘Color on Trend’ cursus, waarbij de aankomende The Color Specialists alles leren over verschillende kleurtrends en kleurtechnieken. Daarnaast krijgen ze een uitgebreide communicatietraining. Zo leren ze écht te luisteren naar de klant.

The Color Specialists bereiden tailormade kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant. Het advies van The Color Specialists wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv-schermen in de salon. The Color Specialists zorgen altijd voor een goed verzorgingsplan om de kleur langer mooi te houden.

In april lanceerde The Color een nieuwe campagne: #thecolorisnew. Fotograaf Marc de Groot selecteerde in samenwerking met The Color acht verschillende persoonlijkheden met een duidelijke eigen stijl en identiteit. Alle kleuren voor de campagne zijn gecreëerd door Floor Mulder, Color Creative Director van The Color. Belangrijk is dat de kleuren de unieke persoonlijkheid van het model versterken. Zo laat The Color zien waar zij en haar klanten echt voor staan.

The Color is innovatief. Dat geldt niet alleen voor haarkleuringen, maar ook voor de manier waarop sociale media ingezet worden. Dit komt terug in de #thecolorisnew campagne en in de salons zelf. Instagram speelt een grote rol in de salon en deze rol zal de komende tijd nog meer worden uitgebreid en versterkt.

www.thecolor.nl/college

 • De nieuwe #thecolorisnew campagne (Fotograaf: Marc de Groot) • The Color College • The Color College • The Color College • The Color College •  

Related items

 • Verzorgende haarkleuring 29 juni 2017

  Nook heeft sinds kort een nieuwe kleurlijn toegevoegd aan het assortiment: The Origin Color. Een permanent kleursysteem met eco-gecertificeerde ingrediënten.

 • 10 tips voor een schitterende haarkleur 29 juni 2017

  Floor Mulder, Creative Director van The Color, geeft tien gouden tips voor een schitterende haarkleur; van een masker met proteïne en moisture tot druppels pastel in je kleurmix.

 • Estetica NL Color 2017 29 juni 2017

  Where were you in ’77? was de titel van een bootleg album van de Sex Pistols, dat vraagtekens zette bij ons besef van de revolutie die in Londen losbarstte voordat punk een algemene trend werd. Niet alleen in de muziek, maar ook wat betreft cultuur en esthetiek.

 • Video alert! The making of #thecolorisnew campagne 29 juni 2017

  The Color Hair Coloring Salon heeft een nieuwe campagne gelanceerd: #thecolorisnew. Fotograaf Marc de Groot selecteerde in samenwerking met The Color acht verschillende persoonlijkheden met een duidelijke eigen stijl en identiteit. Alle kleuren voor de campagne zijn gecreëerd door Floor Mulder, Color Creative Director van The Color. Belangrijk is dat de kleuren de unieke persoonlijkheid van het model versterken. Zo laat The Color zien waar zij en haar klanten echt voor staan.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL