Print this page
Design

Pink velvet

woensdag, 10 februari 2021 13:26

HER avenue in Coevorden richt zich exclusief op vrouwen. Alles ademt vrouwelijkheid; van velvet stoeltjes en roze cappuccino tot een bloemenschommel.

Eigenaresse Sabrina Pintus is een echte perfectionist. Voor de verbouwing van haar nieuwe salon vertrouwde ze op de expertise van Guy Sarlemijn Design. “Dat het roze moest worden, stond voor mij vast. Guy Sarlemijn adviseerde de combinatie oudroze, marmer en goud. Het resultaat is heel chic en vrouwelijk.”

Guy: “Er zijn maar weinig klanten die zo’n uitgesproken thema aandurven. Heel veel mensen gaan toch op zeker, omdat ze bang zijn dat iets te snel gaat vervelen of omdat ze dan eerder een salonupdate moeten doorvoeren. Maar Sabrina heeft gewoon haar gevoel gevolgd en de salon draagt dan ook volledig haar signatuur.”

Behalve de kleur stonden op Sabrina’s wensenlijstje het gebruik van velvet, een extension bar, aparte wasruimte en vrijstaande spiegels. Guy: “HER avenue is 150 m2. Door verschillende vloeren te gebruiken, is er een mooi onderscheid gemaakt tussen de werkvloer aan de ene kant en de balie, shop-in-shop en wachtruimte aan de andere kant.”

Sabrina vond het verder belangrijk dat de salon niet te strak zou worden. Daar is rekening mee gehouden met de inrichting. Een echte eyecatcher zijn de grote ronde spiegels midden in de ruimte. Dat geeft een speels effect. Maar ook andere extraatjes dragen eraan bij dat de salon gezellig oogt. “De bloemen in de etalage en bij de schommel heb ik zelf toegevoegd. Die bloemenschommel is trouwens een groot succes! Er worden veel foto’s en filmpjes gemaakt.”

Als ze om zich heen kijkt, is Sabrina heel blij met het resultaat van de verbouwing. Guy is ook erg tevreden met het eindresultaat: “Ik vond het leuk om een keer iets heel nieuws te doen. Het is een opvallend concept, anders dan anders. Naar aanleiding van de foto’s op social media hebben we veel reacties en aanvragen gekregen.”

www.guysarlemijn.com

  • HER avenue by Guy Sarlemijn Design



  • HER avenue by Guy Sarlemijn Design



  • HER avenue by Guy Sarlemijn Design



  • HER avenue by Guy Sarlemijn Design



  • HER avenue by Guy Sarlemijn Design



  •  

Related items