Print this page
Design

De oudste kapsalon van Amsterdam

woensdag, 16 oktober 2013 11:19

Houtman Kappers sinds 1881 gevestigd en een begrip  in de zeer bruisende Utrechtsestraat in Amsterdam. 

Houtman Kappers is één en al nostalgie en staat al generaties klaar voor allerlei soorten klanten. In de jaren ’70 trok de salon vooral de welgestelde rechters, bankdirecteuren en agenten, maar tegenwoordig heeft de salon een zeer brede klantenkring

De aloude traditie van Houtman Kappers is dat de zaak steeds van eigenaar overgaat op leerling. De laatste leerling die de zaak heeft overgenomen, is Ilona van Vliet. Dat het interieur aan vervanging toe was, wist Ilona zeker. 

De uitdaging was groot, want een nieuw interieur zonder dat de ziel en nostalgie uit de zaak verdwijnt is lastig. Mission accomplished – alle klanten zijn zeer tevreden met het resultaat. Zelfs de alleroudste klant, die eerder aangaf niet meer terug te willen komen na de verbouwing, moest toegeven dat hij content was met het nieuwe interieur. 

Het interieur is rustig, warm en sfeervol en met name de nieuwe indeling zorgt voor rust en orde. Ilona: “Dit is ontzettend prettig werken en het zicht van buiten naar binnen is nu nog opener, zodat de toegankelijkheid zelfs is vergroot ten opzichte van de oude situatie.”

www.guysarlemijn.nl 

  • Houtman Kappers is de oudste kapsalon van Amsterdam



  • Het nieuwe interieur is rustig, warm en sfeervol



  • Het nieuwe interieur is rustig, warm en sfeervol



  • Het nieuwe interieur is rustig, warm en sfeervol



  • Het nieuwe interieur is rustig, warm en sfeervol



  •  

Related items