Print this page
Design

The Color breidt uit

maandag, 09 juli 2018 08:41

2017 was een belangrijk jaar voor haarkleurconcept The Color, en 2018 belooft nog beter te worden. The Color breidt uit, en verovert langzaam heel Amsterdam.

De vierde The Color salon heeft zojuist haar deuren geopend, en wel aan de Haarlemmerdijk 94 in hartje Amsterdam. Dit is de derde The Color salon in de hoofdstad, en de eerste salon in het centrum van Amsterdam. Andere salons zijn te vinden aan de Van Woustraat, de Bilderdijkstraat en aan de Kannenmarkt in Nijmegen.

The Color Haarlemmerdijk wordt bemand door een team van ervaren Color Specialists, onder leiding van Color Manager Boyd Heinemann. Boyd was al even te vinden in de salon aan de Bilderdijkstraat, maar zal zich vanaf nu volledig richten op de nieuwe salon aan de Haarlemmerdijk.

Boyd zit al 31 jaar in het kappersvak, en heeft eerder al een eigen salon gehad. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij verschillende salons in Amsterdam en geeft hij regelmatig knip- en opsteektrainingen. Ook vind je top Color Specialist Kristina Dimitrova in de nieuwe salon.

www.thecolor.nl

  • The Color Haarlemmerdijk



  • The Color Haarlemmerdijk



  • The Color Haarlemmerdijk



  • The Color Haarlemmerdijk



  •  

Related items