Print this page
Collecties

Trendcollectie The Sublime

dinsdag, 19 augustus 2014 08:25

The Sublime, de Keune trendcollectie najaar 2014, wordt gekenmerkt door meer authentieke haarstijlen met krachtig volume en diepe natuurlijke tinten

Luxurious Touch
Een vleugje eigentijdse elegantie is voor deze look nieuw leven ingeblazen. Met gepolijste texturen en rijke glans. Het resultaat is sensationele en klassieke luxe met een moderne, subtiele kant. 

Minimalistic Serenity
De verzorgde look is terug. Het kapsel roept herinneringen op aan de 50-er en 60-er jaren. Gladde zijkanten en veel haar bovenop. De lange zij- en achterkant geven een moderne draai aan dit model.

Refined Beauty
Een moderne versie van de bouffant uit 1970. Deze subtiele updo respecteert de natuurlijke valling van het haar. De zachte zijscheiding verandert de look in een vrouwelijke, draagbare hairstyle.

No Nonsense
Mannen willen een makkelijk kapsel, dat eenvoudig te stylen is en de hele dag in model blijft. Ideaal voor elegantie overdag tot een no-nonsense look voor 's avonds.

Simple Chic
Voor deze look is een favoriete klassieke hairstyle veranderd in een zachte vrouwelijke versie, met toevoeging van een vleugje chique verfijning. 

Timeless Bouffant
Deze stijlvolle bouffant lijkt moeiteloos opgestoken en ideaal voor zowel overdag als 's avonds. Op de klassieke manier volume bij de kruin, die natuurlijk overvloeit in de staart onderin de nek. Draag dit model met een haarband voor een tijdloze maar toch moderne fashion statement.

Art Director Hair: Ilham Mestour
Hairstylists: Keune Academy Team
Photography: Alique Photography
Fashion Editor: Alex van der Steen
Make-up Artist: Barbara Oliemans

  • Luxurious Touch



  • Minimalistic Serenity



  • Refined Beauty



  • No Nonsense



  • Simple Chic



  • Timeless Bouffant



  •  

Related items