Print this page
Collecties

Yes, I Do Collection

woensdag, 05 maart 2014 19:16

Revlon Professional heeft de lente/zomercollectie 2014 gewijd aan bruidskapsels. In de 'Yes, I Do Collection' is het haar een prachtig juweel.

Met deze eerste bruidscollectie vervult Revlon Professional de droom van duizenden vrouwen, die topkwaliteit in elk detail nastreven. Met 'Yes, I Do' biedt Revlon Professional inspiratie voor elke hairstylist door een reeks van kleurtechnieken en uitzonderlijke finishes, die uniek, bijzonder en anders zijn.

Revlon Professional verkent de vrouwelijke gevoeligheid door drie verschillende looks te creëren: Fairy Tale, Urban Ballet, Contemporary Luxe. Fairy Tale is een suggestieve, delicate en lieve look, waarbij zachte accenten het haar verlichten zonder opzichtige contrasten.

Urban Ballet is een zeer actuele look, die zich beweegt tussen stedelijk minimalisme en klassiek ballet. De architectonische stijl Contemporary Luxe vereist sobere lijnen en asymmetrische cuts. Het blond, afgezwakt met zachtere tinten, levert een onuitwisbare indruk van pure luxe.

Creative Direction: Miguel García Cotado 
Hair: Revlon Professional International Artistic Team
Guest Stylists: Jakub Ziemirski, Pupy en Laurent Voisinet
Products: Revlon Professional
Photography: David Dunan van Magna Productions
Make-up: Ayami Nishimura
Clothing: Rosa Clara
Stylist: Alberto Murtra
Set Design: Charlotte Lawton
Production Company: Magna Productions S.L.

  • Contemporary Luxe



  • Fairy Tale



  • Fairy Tale



  • Fairy Tale



  • Urban Ballet



  •  

Related items