Print this page
Collecties

It's all about you

maandag, 05 november 2018 09:31

Alle ogen zijn gericht op de nieuwe haar- en fashiontrends voor herfst/winter 2018. Schwarzkopf Professional toont haar visie in de 2:2018 Essential Looks collectie.

De #REdefining YOU collectie brengt influencers wereldwijd samen met ’s werelds beste haargoeroes om looks, innovaties en trends te delen die nu hot en happening zijn: Global Tribe, New Formal en Lucid Nocturnes.

Global Tribe
Gespot op de catwalk: nationaliteiten van over de hele wereld met haarstijlen geïnspireerd door oosterse invloeden en met een vleugje folklore. De moderne stammen van vandaag de dag trekken verschillende wereldwijde invloeden samen in één YOUniverse - het is het individu dat telt.
Kernwoorden voor deze trend: haute nomade, exotische mix, textuurcontrasten, krullen & golven, dierenprint, rijke aardetinten, cultuurfusie.

New Formal
Grafische silhouetten en precisiebobs: deze trend is de frisse variant van power kapsels. New Formal draait volledig om te grote silhouetten, architecturale details, strakke lijnen en precisieknippen. Met een knipoog naar Marc Jacobs, vertegenwoordigt New Formal empowerment met een moderne kijk op power dressing en strict styling.
Kernwoorden voor deze trend: knallende kleuren, gebeeldhouwde vormen, naar achter gekamde stijlen, strakke lijnen, sterke silhouetten.

Lucid Nocturnes
Donkere verleiding met een punky twist, diepe seizoenskleuren in schitterend groen en paars. De nuances van de zwoele nachtkleuren zijn subtiel: in een bepaald licht ziet het haar er zwart uit en als het licht er weer anders op valt, is het één en al stralende kleur. Donker meets sexy.
Kernwoorden voor deze kleurtrend: verleidelijke berry, gothic vibe, mysterieus jade, midnight blue.

  • Global Tribe



  • Global Tribe



  • New Formal



  • New Formal



  • Lucid Nocturnes



  • Lucid Nocturnes



  •  

Related items