Print this page
Collecties

Mondaine by Sassoon Professional

vrijdag, 08 december 2017 08:17

Sassoon Professional presenteert de AW17 Mondaine collectie, een serie coupes die een ode brengen aan het individu. Statement haardesign op maat!

Het Sassoon International Creative Team heeft zich laten inspireren door de huidige anti-fashionbeweging en onderzocht de relatie tussen Sassoon haardesign en het creatieve werk van anti-fashionpioniers de Advanced Stylists en couturier Cristobal Balenciaga. Met deze connectie als visueel kader stelde het team coupe- en kleurconcepten op, met als basis opvallende kleuren, krachtige lijnen en precisietechnieken voor disconnectie en graduatie.

De nauwkeurige sectie- en weavingtechnieken van dit seizoen zijn gebaseerd op de basisfilosofie van Sassoon (pure, strakke lijnen, echtheid van de materialen, vorm en balans) en zorgen voor een perfecte combinatie van kleurplaatsing binnen de coupe. De styles zijn lang en los, gelaagd vanuit de kruin, zodat veelzijdige coupes worden gecreëerd die op verschillende manieren te dragen zijn.

De kleuren zijn rijkgeschakeerd en ontworpen om de scheiding van het haar te volgen, wat het gevoel geeft van haar dat in beweging is. Met een kleurenpalet dat onder andere bestaat uit warm koperrood, verrijkt met zacht goud en levendig oranje, koel donkerbruin met accenten van karamel en marineblauw, en licht natuurlijk blond dat is verlevendigd met ijswit, licht lila en zacht goud, kan de unieke persoonlijkheid van elk individu eenvoudig worden benadrukt.

  • Mondaine by Sassoon Professional



  • Mondaine by Sassoon Professional



  • Mondaine by Sassoon Professional



  • Mondaine by Sassoon Professional



  • Mondaine by Sassoon Professional



  •  

Related items