Print this page
Collecties

Nieuwe Revlon Professional Design Collection

zondag, 24 september 2017 13:53
Revlon Professional® Design Collection

Met de F/W 2017-2018 collectie luidt Revlon Professional® een nieuw tijdperk van minimalisme in. De Design Collection is geïnspireerd door de eenvoud van natuurlijke vormen, zonder afbreuk te doen aan de veelzijdigheid.

Revlon Professional® presenteert haar nieuwe Design Collection en aanvaardt een nieuw mantra: ‘Less is even less, but means much more’. Geïnspireerd door de geometrie van de natuur en de eenvoud van rechte lijnen biedt de nieuwe herfst/wintercollectie drie zeer veelzijdige, minimalistische looks, waarin het licht en de energie van pure pigmenten schijnen in al hun pracht: Luxurious Gold, Greenery en Cool White. 

De spectaculaire wereld van wit - in coole, crèmekleurige of goudtinten - gecombineerd met multifunctionele, rechthoekige kapsels maken innovatieve en nauwkeurige resultaten mogelijk met slechts een kleine verandering van richting. Voeg een beetje groen toe voor een gevoel van natuurlijke uitbundigheid en de essentie van iets subliems. Voor de hedendaagse vrouw die op zoek is naar transparantie, functioneel comfort en elegantie, biedt deze collectie het ultieme alternatief.

De drie variaties op dit thema bieden een groot aantal opties. De Luxurious Gold look omvat gouden tinten tot bijna witte neutrale kleuren en bereikt perfectie wanneer de coupe en styling de nadruk leggen op een ontluikende pony en rechte lijnen voor eenvoudige beweging. Greenery is een eerbetoon aan de meest geprezen kleur van 2017 en Moeder Aarde zelf. Eenvoud en subtiele details zijn hier belangrijk, waardoor een look wordt gecreëerd die zowel back-to-nature als futuristisch is. Blonde gaat extreem met een koude, witte look; platinablond in zijn zuiverste vorm. Om de gewaagde vorm te benadrukken in een dynamische compositie. Sensueel, authentiek, voortreffelijk en transparant. 

Revlon Professional® slaagt er wederom in om kunst, couture en het dagelijks leven te vermengen en originele resultaten te creëren met geavanceerde producten en kleurtechnieken.

Credits
Artistic & Creative Direction: Miquel García Cotado
Photography: Jonas Bresnan
Production: Magna Productions

  • Revlon Professional® Design Collection



  • Revlon Professional® Design Collection



  • Revlon Professional® Design Collection



  • Revlon Professional® Design Collection



  • Revlon Professional® Design Collection



  • Revlon Professional® Design Collection



  •  

Media

Related items