Print this page
Collecties

SS17 Contouring Collection

donderdag, 02 maart 2017 08:14

De Contouring Collection van Wella Professionals brengt contouring verder dan het definiëren van de gezichtsvorm, door kleurkeuze en kleurplaatsing in combinatie met een gepast kapsel en de juiste textuur om uiterst persoonlijke optische illusies in het haar te creëren.

Onder invloed van de make-uptrend van dit moment worden contouren nu ook in het haar aangebracht. Contouring is een haarkleurtechniek die de manier verandert waarop kleurspecialisten werken om de gezichtskenmerken van klanten beter te laten uitkomen. Bij contouring wordt gebruikgemaakt van kleurplaatsing om licht en schaduw te laten misleiden en elke willekeurige gezichtsvorm te definiëren of van nieuwe contouren te voorzien.

Met donkere kleuren kun je de gezichtsvorm korter en smaller maken, terwijl lichte kleuren helpen om lengte en breedte toe te voegen. Als je kleur op deze manier gebruikt, kun je het uiterlijk van elke gezichtsvorm veranderen door gezichtstrekken te versterken met contouringtechnieken. Door met licht en schaduw te spelen kun je dus favoriete trekken in het gezicht scherper laten uitkomen en de aandacht daarheen trekken, terwijl imperfecties worden verzacht en met schaduw gemaskeerd.

Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Artist: “Contouring gaat over de plaatsing van de haarkleur en het gebruik van de meest expressieve nuances om een persoonlijkheid beter naar voren te laten komen. De Contouring Collection verenigt coupe, kleur en style als nooit tevoren.”

www.wella.com

  • Contouring Collection by Wella Professionals



  • Contouring Collection by Wella Professionals



  • Contouring Collection by Wella Professionals



  • Contouring Collection by Wella Professionals



  •  

Media

Related items